Om mitt jobb

Igår så jobbade jag. Har börjat inse att jag måste sluddra när jag pratar eller prata himla otydligt.

Det här är några av svaren jag brukar få när jag frågar "och i vilket namn vill du boka den?"  :

1. Gamla stan ska jag till

2. Det är nr. 37

3. 08:40

4. 070436...  (vid det här laget har jag tröttnat måttligt och artikulerar halvskrikande "NAMN!" )


Igår ringde en kvinna hon var inte nykter nånstans och frågade vart hennes bil höll hus. Jag letade upp bokningen och såg att det inte ens hade gått 5 minuter sen hon ringde, då skulle jag förklara att bilen var påväg och jag skulle skynda på den, såhär löd samtalet efter min förklaring:

Hon: Pluggar du annars eller?

Jag: Nej det gör jag inte

Hon: Nehenä nej men det är ju inget fel med att jobba

Jag: ..... nej

Hon: Jag ville bli doktor

Jag: Jaha okej... kul

Hon: Men det vart jag inte... du måste ju vara max 26

Jag: Ja jag är 18

Hon: Jag är 56, då vill jag adoptera dig..

Jag: Okej men nu skyndar jag på din bil så den kommer närsomhelst, hejdå!

Hon: WOOOW!

klick!

Blev adopterad igår av en 56årig fyllekaja som avslutade samtalet med WOW...

Börjar visst bli höst..

Rensande mobilen på sms idag, hade sms som var 5 månader gamla, kändes lite deprimerande att läsa alla dom där sms:en..

Nä nu ska jag gräva ner mig i lasse w musik!



"Dom snackar bara strunt dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt, din byst är full med rock'n'roll och håret lyser blont det vore orättvist om någon skulle döma dig för sånt"

Lars Winnerbäck - Kom

hallå hej!

Sitter på jobbet just nu å myser, det ringer inte så mycket så jag passar på att smaska på cashewnötter, äta på en banan och sörpla cola. Snackar med darl på msn, vi pratar om att föda barn, läbbigt det där asså. Ikväll ska jag få träffa syster för första gången på jättelänge känns det som det känns bra att träffa henne. Mår förövrigt alldelles utmärkt!



ps. JAG HATAR DIG

Just Another Summer!

Nu har jag kommit på vad jag glömt skriva om!!! Parksommar som var på skansken den 8 augusti, där var jag, syster och Gustav (systers karl). Det va grymt! Eller Säkert! va svinbra Salem Al Fakir mindre bra och Moneybrother BÄSTIGASTE EVER! Speciellt när Lasse W kom upp i sista låten och körade i sisådär en minut. Fan va lovely det var! :) Moneybrother! (sooo hot!)




254729-34
"Så varför ligga här själv varje natt när du kan ta på mig som ingen annan kan"

Tänkte bjussa på lite fulhet, enjoy!

Kolla vad kul jag kan bli av vodka... Lite äckliga bilder tycker jag faktiskt, isch... (ser i alla fall glad ut det e väll gulligt... observera också white trash frippan)


254729-31
254729-32
254729-33

<3 moneybrother

Idag har jag varit duktig och jobbat, det gjorde jag igår med, ska göra det imorgon också och på måndag :| JAG ORKAR INTE MER! (känns iofs. lite småfult å klaga har ju i alla fall ett jäkla jobb). Händer förövrigt nada just nu..

Moneybrother - Dom Vet Ingenting Om Oss


Yesterday all my troubles seemed so..... near

Igår vaknade jag med blåmärken everywhere ett hål i mina leggings (vid rumpan också, väldigt passande) och ett garanterat mycket större hål i minnet, aa fiifan!

skogen

Off till vildmarken igen med darl!

Hejps!

Dagens i-landsproblem!

I helgen gick jag till frisören eftersom jag såg ut som fasiken i huvudet och hade bergis en meter utväxt. Jag såg ungefär ut som man gjorde på nittiotalet när man blekte håret och typ medvetet lät utväxten vara kvar skitlänge för man tyckte det va snyggt (?!) eller va råpank (vilket jag nu nästan varit, så jag blundat varje gång jag gått förbi spegeln och försökt intala mig att jag faktiskt är svinhet i utväxt).

Mitt i-landsproblem #1: Aldrig så ful som hos frisören

Sätter mig i frisörstolen och frisören börjar pilla i mitt hår hon säger att hon kommer tillbaka snart. När hon kommer tillbaka har hon färgklet med sig som hon lägger i hårbotten på mig sen ska jag sitta sådär men klet i botten å resten av håret stående typ rakt ut som en crazy maniac i 50 minuter ("50 MINUTER!!!! Bara ingen ser mig pleaaase") efter typ en timme e hon tillbaks å vi ska tydligen skölja håret så jag slänger ner huvudet i ett sånt där handfat dom har hos frisören och hon börjar skölja mitt hår. Vet inte om jag får ångor i ögonen från färgen eller vad som händer men jag blir i alla fall tårögd och kan inte hålla ögonen öppna så mot min vilja måste jag sitta med huvudet i det där handfatet medans hon masserar min hårbotten och BLUNDA samtidigt som jag tänker "bara hon inte tror jag ligger här å njuter som värsta snuskot eller nått!", så jag kisar och försöker se allmänt normal ut medans hon babblar om hår eller nått kunde inte riktigt fokusera mig på nått annat än mina ögon. Man kan tro att allt det roliga har tagit slut här, men nooo way! Nu ska vi nämligen göra folieslingor, vet inte vad som är värst att hon fönar mitt hår så jag får sockervaddsfrippa med mittbena eller att nu behöva gå igenom att sitta med foliebitar i huvudet ytterliggare en stund (dock inte 50 minuter som sist men i alla fall!). När hela färgningsmomentet är klart är det bara klippningen kvar och såklart lyckas jag gå därifrån och se ut som en tant i huvudet.

China white

Kom just på att jag skulle skriva ner en massa roliga citat från måndagens cruise men jag kommer bara på ett enda! Fatta hur dimmigt det måste vart i måndags :O Ett citat (!!) kändes som jag hade flera på lager och det jag kommer ihåg kommer jag ihåg för jag skrev ner det halvt felstavat på mobilen, men fan va jag garvade åt det :D

"Så om jag tänker på det helt så blir jag eksemkvinnan"


HAHAHA EKSEMKVINNAN!

Tror jag har fått nån jävla sömnlöshet på mig, insomnia eller nått. Kan inte sova!! Det är ju sjukt störande, inatt somnade jag vid tolv tror jag, sen vaknar jag av att jag måste på toa vid tjugo över ett, sen ligger jag vaken i min säng, vad ska man göra?! Jag skulle ju liksom upp fem och åka till jobbet vid sex. Sätter först på tv:n och kollar på BBC var stört tråkigt men inte fan blir jag trött för det. Börjar till och med blunda stenhårt och försöka intala mig att somna, men inget funkar. Gick upp vid tre för att dricka te och hoppades då på att känna mig sömnig, men icke. Sen gick jag och la mig igen och låg där å stirrade på mina självlysnade stjärnor i taket tills mobilalarmet slog på klockan 05.00. Nu ska jag bara försöka överleva på 1 och en halv timmes sömn på jobbet i åtta timmar, nice! Får dra till plattan på lunchen och köpa uppåttjack...

Summerkiss

I söndags gick jag aldrig och la mig ordentligt, anledningen var att jag skulle upp 4 på natten så han aldrig somna. När jag kommit upp duschade jag å åt frulle framför tv:n. Tv4 visade det extremt genomarbetade programmet "Lättlagat". När klockan vart 20 över fem rullade jag vidare mot tuben. Sen träffade jag Alex och hennes kusin i Slussen, där hade dom träffat nån schnygg latino som var allt annat än nykter. Vi tog sen bussen till Värta hamnen och mötte upp våra reskamrater. Där gick vi på Silja Line båten och partyt kunde börja, eller aa inte riktigt klockan 7 på morgonen. Först sov och åt vi lite sen vare PARTY! :D Själv bidrog jag med en himla fylla, deckning och vaknade inte förns folk skrek på mig att vi skulle av då vare att dra på sig kläderna å slänga ner sina välutspridda saker i värran, han knappt kolla om jag glömt nått, mådde skitbra dan efter, verkligen!





RSS 2.0