och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt!

Fyfan vad man mår idag alltså. Shit!

Sen blir det 8 timmars jobb och en jävla massa sova.

"Var är min mun?!"

Dagens låt
Håkan Hellström - Ramlar

Baby baby!

04.20 Klockan ringer (Hade ställt ett till alarm klockan 04.30 ifall jag skulle lyckas stänga av det där i sömnen, men det gick så bra så). Klär på mig och gör kaffe, mycket kaffe!

05.00 Taxin kommer.

05.18 Kommer till jobbet.

05.30 Börjar koka ägg (jag vet exakt som i mardrömmen, UH!).

07.00 Folk börjar komma och äta av mig ypperliga frukost, blir kallad för frukostdrottning (har alltid drömt om det!).

10.00 Jobbar lite i växeln.

12.00 Slutar!

Sen åkte jag till Skärholmen och lämnade in bilderna för pappas present. Sen skulle jag sova, länge hade jag tänkt, men eftersom en viss person skulle vara allmänt jobbig och inte lyssna på vad jag hade sagt till denne, så vart jag störd två gånger jag en kalaspingla, men men kunde ju somna om sen i alla fall.


McLovin

Påskhelgen vart ruskigt lugn, det var jag och mammi med massa mat och godis, kändes ibland som jag skulle spricka så mätt jag var. På påskafton hyrde vi Supersugen och åt ännu mer godis, haha fan va skön film xD ska definitivt se igen! Sen gick ondskan på tv så vi såg den också "Skitenhielm!" HAHAHAHA eller "råttan råttan råttan!" :D

Imorrn ska jag och Darl göra stan osäker en ytterliggare gång, får se om det används lika många fula ord den här gången, men hon var ju faktiskt inte värd mer den jäveln. Något som i alla fall är säkert att vi kommer att vara världsbäst som vanligt.

Och seen snart! Då då bär det av! Har redan börjat stryka massa kläder, funtar på att gå ner i källaren och hämta väskan så kanske jag förstår att det är sant, det är ju för fan mindre än en vecka kvar!

Han är luuugn!





Om en vecka.

Nästa fredag då ja jävlar! Då ere jag och Darl som är ute och gör stan osäker ytterliggare en gång, fan va rock 'n' roll vi är!

Please give me some more wine!





Broder Daniel - When We Where Winning

Ägglig dröm

Inatt kan jag ha drömt en av dom äckligaste drömmar jag drömt och vad handlade den inte om nu såhär till påsken om inte ÄGG! Jag kokade sjukligt mkt ägg och dom var överallt, ägg, ägg, ägg och åter ägg! Så jävla äckligt! Ska fan inte äta ägg på hela helgen, jag är ärrad för livet!
image81




Får hålla mig till sånnahär ägg nu!


White white wine.

Jag och Darl var helt enkelt BÄST igår!


image80


En bild från förra lördagen

Systrar

image79


haircut

Imorrn ska jag leka frisör, på riktigt! Är asnervös, men jag ska försöka att inte klippa örat av dig Hasse, jag lovar!




254729-78


ja må vi leva!

Grattis till mig och jobbet som varit tillsammans i ett år idag <3 Oh aj lave joou sooo matj! Det ska vi fira med att jobba åtta timmar ikväll, mumsfillibabba! 17-01 here I come!

Fredag 05:26

Börjar om 4 minuter, var inte jättesvårt att ta sig upp när klockan ringde, chauffören jag åkte med var asnice också. Men jag kommer bli trött sen, sen på tåget, aafiiifan!!


Helg i Arvika

På fredag kommer min väckarklocka att ringa innan 5, INNAN! Klockan 5 kommer taxin och hämtar mig sen ska jag börja jobba 05.30, fyfan, har aldrig börjat så tidigt. Ska iofs. bara göra frukost, första gången så vi får se hur det går. Sen ska jag träffa mammi och åka tåg till Arvika för att hälsa på syster och lyssna när hennes pojkvän har examenskonsert på lördag, det ska blir intressant faktiskt.


image76 
Kan det inte bara bli sommar någon gång?



Takida - Reason To Cry


dumbass

Det va ju kanske inte en sån jävla smart idé att stå UTE och klistra dekaler i 4 och 1 halvtimme igårkväll. Men jag hos Hasse var grymma, började dock med att bränna hål i Taxi Sthlm jackan (jag fått låna) med varmluftspistolen, känns lyckat! 

Var förfrusen när jag kom hem, kunde knappt sova för att jag frös så förbannat. Upptäckte att t-shirt inte var så bra att bara använda som sovkläder så satte på mig strumpor och sockor. Men inte fan räckte det, låg och skakade i sängen ändå, så drog på mig ett par byxor också men frös fortfarande. Så tills sist satte jag på mig två koftor och rullade in mig i täcket som en stor korv, jag somnade ganska snabbt men vaknade efter några timmar med ett ryck för jag höll fan i mig på att svettas ihjäl.

Om dom frågar idag om jag vill vara med och klistra ska jag vänligt men bestämt säga nej, jag försöker ju förbövulen bli frisk inte mera sjuk!

Dekal

Nu ska jag iväg och klistra dekaler på våra bilar vid birka terminalen, jag och Hasse ska teamworka och vara bättre och snabbare än alla andra, suckers!


Längtar

Börjar bli irriterande att vara snuvig hela tiden. Att man måste andas med munnen som en andfådd gubbe känns inte skitfräscht. Aja MÅSTE i alla fall bli frisk till jag och sis ska till Thailand, imorgon är det exakt 4 veckor tills vi åker, är inte det freaking lovely! Hoppas våran planerade tripp till Ao Nang blir av, men vi ska ju vara där i 3 veckor så det borde vi ju hinna.

image75


let's talk about sex

Heej, godförmiddag allihopa! Har suttit och tänkt en del på knassaker man får höra under en sexakt..

Kanske varför inte onenightstands och alkohol är en sån bra idé:

"Hoppas det är lugnt att jag kör utan kondom just nu" - Eh VA?! Vad är idén om man ska fråga efter man börjat, jävla idiot.

"Mm min saltapinne!" - För det första så är jag fan inte DIN och för det andra saltapinne? Somliga har fin fantasi, inte sant?

"Spotta i min mun" - Jag vet inte vad du sett för filmer eller hur dina fantasier ser ut, men tro inte att jag är med på dom där noterna för fan!

"Vilken fräsig jacka du har" - I och för sig var detta innan den hela sexuella biten började, men fortfarande något som min farmor skulle ha kunnat sagt, avtändande?

"Jag känner mig som en liten pojke" - Sagt av samma person som ovan, och hur fan ska detta vara hett :S "här kommer jag och min lilla pojke" liksom, come to mama!

"Jag älskar dig" - Faast... nej

Det var allt för den här gången.

Hejpa!

firewoman!

Läser jobbmailen, vi ska få gå på brandutbilding. Undrar om den är intressant med tanke på att 3 och en halvtimmes utbildningen vi hade för någon vecka sen söööög, fyfan ryser när jag tänker på det.. Verkar inte vara obligatorisk för oss extraanställda i alla fall, men tänk om man missar värsta coola utbildningen, om man lär sig olika manövrar och grejer. Mmm får se om det är värt att riskera att anmäla sig..

Karlsson på taket

Karlsson och Lillebror är på Gröna Lund nu diskuterar dom om vem som ska få välja först av deras två kolabitar dom har kvar:

Lillebror: Vem tycker du ska få välja först?

Karlsson: Det tycker jag att du ska göra, men då måste du också ta den minsta.


Lillebror: Då tycker jag att du ska få välja först.

Karlsson: Jaha... (tar en kolabit ur Lillebrors hand)

Lillebror: Nu tog ju du största!

Karlsson: Jaaa, men vilken skulle du tagit om du fått välja först?

Lillebror: Skulle ta den minsta såklart.

Karlsson: Aa du har ju fått den minsta, va gnäller du om då?!


RSS 2.0