tumorrov

Imorgon är det ny månad, ny tjänst och det firade jag idag med att gå å skaffa ny frilla, jippie! (imorn är det teater också, tjihuuw!!)




And now all your love is wasted, and then who the hell was I?

Bon Iver - Skinny Love


14-23

Jobbajobbajobba..

Men igår va jag ledig, så fruktansvärt jävla skönt. Hade ett enda uppdrag på hela dan, jag orkade inte ens duscha eller sminka mig, jag var en riktig sunkis, sen låg jag och stickade resterande delen av dan typ. JAG HAR LÄRT MIG HUR MAN STICKAR! :) Låter antagligen som en tant när jag säger det här men det är väldigt rogivande att sticka.

Ikväll slutar jag 23.00, det är nog en av dom sugigaste tiderna man kan sluta, kul.


AHAHAHAHAHAHAHA



Apan med munspelet


Gustav Nilsson - The Chemistry Between Us


slösa

Okej så jag har just impulsköpt en klänning från H&M's hemsida, great.. Fick i och för sig 25% rabbat så skyller på det.





Imorn är det Gröna Lund, jippie!! Sen ska jag nog försöka håll kvar i mina pengar på allvar, eller i alla fall försöka :) Gonatt på er nu!


men pappa, va fasiken är det här?!




fredag

La mitt DS-spelande på hyllan under sommaren, var ett tag där jag inte gjorde något annat än att sitta å spela, men när jag känner att jag har råd att lägga lite pengar på Yoshi's Island DS då jelvars ska det bli spela av :D



Idag har det varit en riktig fredag här hemma, bara tare lugnt i soffan med en massa tv och kaffe :) verkligen panschisvarning.


So when you're near me darling can't you hear me S.O.S

Idag är det teater, jippie! :)

jag ska dricka varm choklad med grädde i höst, sådeså.

Har just gått igenom gamla mobilbilder och hittade några bilder från Arvika när jag var där i våras.


En dag cyklade vi in till stan och köpte jordgubbs-MER och Ben & Jerry's 'Wich glassisar, sen cyklade vi ut på en udde och åt glassen och drack meren i solen. Och nu, nu är det påväg att bli höst och trist och skit med alltihopa. kul.



You Don't Know What I'm Gonna Do


Brainpool - In A Box


den stora jeansköpardagen

I fredags var den stora jeansköpardagen, två par vart det och med tanke på att jag inte ägt några bra jeans på hur länge som helst så var det alltså dags. Jag hade i och för sig en plan att bara ha på mig tights och stora bylsiga kläder i höst, men vad sägs som lite variation? :)

hello darling, fancy a drink?

Jaha då har man ställt sig i Stockholms Bostadskö, duktig kicka! Om tio minuter slutar jag ett jobbpass från helvetet, det har varit så jävulusiskt drygt att jobba så ni kan inte förstå..

Harry Potter igår var lovely :)

RSS 2.0