You released the fucking fury!!

Datorn har tamefan varit död där hemma i flera veckor nu, fattar inte varför jag är så lat att jag inte gör något åt saken.. Så stannar nu självmant på jobbet i en timme bara för att tönta runt på internet :)

Jag har upptäckt en sak jag äger nästan bara svarta kläder och inte nog med det så drar alla mina svarta kläder åt sig allt dam i hela världshistorien (det är sant!) jag ägnar 75% av min påklädda tid till att rolla bort allt jävla dam. Men det spelar ju typ ingen roll eftersom 2 sekunder efter jag är färdigrollad har dammet hittat tillbaka igen. Och när jag säger att jag rollar så mycket är det nästan helt sant, har till och med en sån där mini-roller i väskan hela tiden. Jag vill inte vara ett vandrande dammoln som dessutom måste jag se förjävla deprimerande ut eftersom under allt det där dammet kan man skymta all den svarta färgen.

Imorgon är det min födelsedag då ska jag supa mig själv under bordet och rulla hela vägen hem.

Ciao!


sieeemst!

Det här har varit en skitdag rakt igenom. FYFAN!

Börjar med regn, det är väl typ aldrig bra? Så fick bli paraplyet, men det blåste ju så förjävligt att paraplyet valde att följa med vinden.

Sen ska jag vara duktigt och köpa nya brallor, går in i provrummet, som istället för dörrar, som man brukar ha på vanliga provrum, har man varit lite spexig och använda sig av snören. Det var ju verkligen great eftersom man såg in halvt, typ "hej här står jag och visar min blekfetaröv!".

Efter byxköpet väljer jag att gå från slussen till rådmansgatan mitt i regnet/blåsten med paraplyet i högsta hugg (vad var det för jävla hjärnsläpps idé?!)

Kommer till jobbet och kollat mailen (här kommer höjdpunkten på min skitdag) och ser att jag ska få jobba på nyårsnatten mellan 22-08, jaaa vad kul!

Vill gå hem och krypa ner i min säng och gråta som en liten 5åring..

sexy babe



254729-43


Glömde ju va

Juuuste! Hittade den här extremt heta bilden på nätet från le pubnight! Vad säger ni gott folk har den inte klass!

254729-41

le pubnight

I fredags var det pubkväll med temat glitter och glamour. Det var dans, kopiösa mängder cider och jävligt många chaufförer, men skojsigt också! Såg inte ut som en korv i klänningen som tur var men vettefan hur glamourös den var, allt jag vet är att korvlooken inte hade vart så glamour.

Igår på morgonen mådde jag i alla fall exakt som jag förtjänade ja fyfan! Men till kvällen mådde jag helt okej och skulle möte darl i skärholmen men dit gick det ju inte att ta tuben för det var rökutveckling där och tunnelbanan inte skulle stanna vid den stationen. Så jag fick gå men raska steg för att inte komma försent. Vart halvt genomsvettig eftersom jag hade satt på mig ordentligt med kläder hade ju inte förväntat mig nått jävla träningspass, men men till sist kom vi hem till mig och såg Dagboken <3, så bra film!!


     

topp tack hej!

Har tappat min skrivlust, hittar inget att skriva om! Antingen är det mitt liv som är så fruktansvärt händelselöst ( är det ens ett ord?) eller så måste jag hitta mig en musa (ni vet en sån där som gör så man får massa inspiration).

Jo juste igår hände det ju en massa skojs, hade bokat tid på ungdomsmottagningen (bara det låter ju urkul!). När jag väl var där för att fixa det jag skulle fixa tyckte barnmorskan det skulle väl himla rock 'n' roll med en undersökning, SAY WHAT!! Okej måste ju inse att alla av det kvinnliga könet har gjort detta, men det gjorde det fan inget enklare för det! Vad ska man göra liksom tänka på roliga skämt under tiden? räkna lamm? titta i taket och önska att du befann dig någon annanstans, det var i alla fall det jag gjorde...

Eftersom jag har sån klädpanik inför den här pubkväll som är imorn så bestämde jag mig för att lite halvsnabbt kolla om jag hittade något på H&M innan jobbet började, så där sprang jag runt och irrade i panik om att hitta nått. Hittade två klänningar i något för små storlekar men tänkte vafan det går väl och klämma ner sig i. Mitt i denna hysteri ringer dom från jobbet och frågar om jag vill jobba imorgon, jag tackar vänligen men bestämt NEJ. Sedan sprang jag in i provrummet och satte på mig dessa klänningar, fick genast panik över hur jag såg ut, som en stoppad korv ungefär. Fick mer panikkänsla och tänkte att jag aldrig skulle hitta något att ha på mig så jag impulsköpte en klänning jag inte ens provat, får se ikväll när jag kommit hem från jobbet vilken korvsort jag ser ut som i den, jag gissar på falu, vad tror du??

RSS 2.0