svarta tornet

Igår träffade jag Arvid för att äta lunch på Wanyes, det var plenty trevligt, han fick också en flarra svarta tornet i efterskottspresent.

Efter lunchen gick jag från rådmansgatan till liljeholmen i det trevliga vårvädret, det var uppfriskande. På kvällen begav jag mig tillbaka till stan för att jobba 20-01, massa fulla skitungar var ute och röjde dom hade säkert druckit massa svarta tornet!

Äta bör man

Jag har hamnat i nån form av matsvacka, jag äter konstant och inte speciellt nyttigt. För några veckor sen hade jag en ny regel bara onyttigheter en dag i veckan och det höll ju i ungefär en vecka, great! Så skulle ju sitta fint om jag försökte igen och träningen blir det inte mycket med heller tyvärr.


Nä nu blir det nya friska tag! Beach 2009 here I come!

shake it like a polaroid picture

Jag visste det! SNÖ! Fansimigsfan!

Jag har just beräknat att våren kommer komma på riktigt i slutet på april och då jeeevlar ska jag sitta på en uteservering och smutta på en kall öl.

Så fruktansvärt glad över att syster och Gustav kommer flytta hit snart! Men lite synd att man inte kommer kunna åka till Arvika på festival i sommar och slagga hos dom (är ändå för pank för festival, men men).


Hur sjukt kul hade vi det inte den här dagen?



Outcast - Hey Ya

Kom igen Björn, kom igen Frisk, hej Brolin, doktorn är här, det är coolt, det är stabilt!

Hej kära vänner!

Idag lyser solen över förorten och jag vill tro att våren är här, skulle iofs. inte förvåna om det blir en meter snö om en vecka eller så.

över och ut.

Harder, better, faster, stronger.

För att jag älskar låten och videon.



blä

Herregud jag håller på att dö, drack precis lite grapefruktjuice och några droppar råkade komma i fel strupe, sjukt onice! Stod och harklade mig i typ 5 minuter, kändes som jag skulle spy, isch!

Så nu sitter jag här med sårig hals och njuter av vårsolen.

the time of my life




det blir sånt här sms-lån va

21-05

06:10 tror jag somnade då.

Schlagerhelvete, alla skulle ju tamefan ferra igår, fulla jävlar som stod under nån gran och inte visste vad dom hette, aldrig hört talas om att myrstackar ligger i söderläge? följ dom och du kommer förhoppningsvis hem det närmsta dygnet, jisses.


Men det är alltid trevligt att jobba tillsammans med mina vänner.

Onsdag

Ibland vill jag bara flytta härifrån, till en annan stad ett annat land ja vad som helst skulle nästan duga eller börja plugga på riktigt, något seriöst. Men hur fan ska jag kunna kasta mig in i något när jag inte ens vet vad jag vill göra med mitt liv.




"ni män ni tänker bara på en sak, egentligen skulle jag vilja säga att vi inte tänker alls"'

Snook - Längst Fram I Taxin

9/3 2009

Livet är så konstigt ibland.

Känner mig trött glåmig, trots att jag varit på SPA hela helgen och inte gjort något annat än att vila.


Tror vi gör en smoothie ikväll och försöker tänka på annat.


(Förstörde förresten vår stavmixer förra veckan när jag och syrran gick bananas och gjorde flera smoothies om dan, shiet).


Över och ut.


mitt torp

När jag blir rik och vuxen ska jag flytta till ett torp på landet (men inte för långt bort från Stockholm, kan ju inte gå och bli totalt bonde).



Där allt ska vara väldigt lantligt och vitt och med små rosmönster på, jag ska givetvist odla mina egna rosor och morötter i min egna lilla rabbat.



Sen ska jag köra runt i min röda Saab 900 from the 80's.



Men det kommer nog ta ett tag, varken rik eller vuxen lär jag ju inte bli på dom närmaste åren.


Nu är jag bara så jävla helvetes jävla fans skit trött, vaknade alldeles för tidigt imorse för mitt eget bästa och har två timmar kvar på det här jobbpasset, mina ögon går bokstavligt talat i kors. Funtar om jag är jetlaggad eller allmänt fucked up i huvudet.

RSS 2.0