svart helg?

Nä! Vi skiter i det här med vit helg, provar nästa helg istället :)


min vita helg

Jag ska inte dricka en endaste droppe alkohol i helgen, jag ska vara hemma och hålla hårt i pengarna ikväll. Imorn ska jag träna teater (uppspel om en vecka!! shiet) och gå på bio med mammi.

Igår fick jag en sån sjuk längtan efter gymnasiet, det var tider det. Sen tänkte jag på studenten och vilken underbar dag det var!

Men just nu vill jag ha snö och varm choklad.

Juste! Jag behöver inte jobba på nyår!!! Woooh!


en natt

Bara 20 minuter kvar, sen freedom!! Dock bara i 15 timmar sen ska man vara tillbaka på jobbet. Den här kvällen har gått ut på att titta kläder på internet som jag inte kommer att ha råd med i det här livet (jaja nu ska vi inte överdriva), sukta efter dom som ett litet barn efter godis, proppat i mig halstabletter (i förebyggande syfte ifall jag är påväg att bli sjukt) och lyssnat musik på youtube. Vi kan alltså resumera kvällen med att det inte hänt mycket på jobbet..

"Frankrike kukhuvuden, England kukhuvuden, Australien kukhuvuden med ful jävla dialekt och Billabongkläder"


Kuolla!

Jag har fått en ny fiende! Den sitter mitt mellan mina ögon(!), en förbannad äckelfinne, den lyser upp hela mitt ansikte (inte på något bra sätt om vi säger så). Men jag vägrar att klämma den, tänk om det råkar bli en infektion eller något, så blir det ännu rödare! Har baddat skiten men 30 liter acnebekämpningsmedel, hoppas att det ska funka. Kriget har börjat!

rudie can't fail

"Du har sett så depp ut hela dagen"

"Vad blek du är"

Jahaja tack så mycket! Jag bugar och bockar!


Ikväll ska jag vara så fin så fin (och inte se det minsta depp ut, nej jag ska gå runt och le ihärdigt hela kvällen) å gå på grekresturang, visst sörru och dricka öl till och med.



Grekland i sommras (mannen på bilden ville ta en drink med mig senare den här kvällen, jag tacka väldigt bestämt nej)

det här inlägget tog en timme att skriva

16-01 16-01 16-01 16-01 16-01 - Det känns som att det är så mitt liv ser ut just nu, helt reko, men ikväll är jag bara så JÄVLA TRÖTT. Och sen är jag varm ena sekunden och kall nästa, ögonen går typ i kors och jag känner mig knassnurrig, bara jag inte gått och blivit sjuk nu.

Lyssnar en massvis på Winnerbäck, mest hela dagarna, skulle himla gärna vilja se dokumentärfilmen om honom på bion Park nästa helg. Nu i helgen kommer Therese och Gustav hit, jippieyayayayay!! Det ska bli jäkla kul, det sämsta är bara att jag jobbar och har teaterrep hela helgen så vi kommer ju inte kunna umgås i en massa massor som jag vill. Men men what to do? På fredag blire försenad-födelsedags-resturangbesök-med-familjen :)

Har sörplat i mig en del kaffe, koffeinet börjar nog verka nu, wohoo :P

Lars Winnerbäck - För Dig


Zinkensdamms Ip 9/8 -08 (jag var där!)

varde ljus

Fyfan vad jag är trött på detta mörker! Det enda det gör mig är trött och hungrig (dvs. jag håller på att förvandlas till en tjuckis med schnygga påsar under ögonen, fint!).

Om nån vecka ska jag med min kusse Jenny till Trollskogen i skärholmen, ett lekställe som jag har velat besöka himla länge nu (förövrigt är Jenny 7 bast och jag tror att jag ser mer fram emot hela hollabaloet än vad hon gör, men man vet ju aldrig). Hoppas inte Trollskogen suger bara...


Nya Zeeland

Jag vet inte vad du tycker, men jag tycker den här bilden är rätt amazing!



filmfilmfilmfilmfilm

Igår vid den här tiden satt jag och mammi och tummbrottades (jag vann överlägset) i väntan på att få se Patrik 1,5. Nu är den sedd och den va asgrym!! Vill se den igen och igen och igen... Jag vart helt överfylld med känslor, skrattade som in i helvete för att nästa stund sitta med tårfyllda ögon och magont.


Engångskamera


om natten

Det var sommarhetta och jag var ute och sprang, närmare bestämt vart jag jagad av torpeder, helt galet vem fan önskade mig döden? Men men, jag kutade som en jävla dåre i alla fall, ramlade om vart annat vilket gjorde att mina kläder blev lortiga och håret var som klistrat i pannan, det enda som fortfarande var helt och rent var mitt favorit armband som gnistrande i solen, tyvärr lyckades det falla av min arm men jag höll det hårt i min hand istället.


När jag halvt lyckats skaka av mig dom där galningarna sprang jag in i Lars Winnerbäck (mitt i en förort, du kan ju tro att jag blev förvånad), han frågade om han kunde hjälpa till med något (jag såg nog ganska vilsen ut just då) jag tittade rakt in i hans ögon och sa att han kunde hjälpa mig sätta på mig mitt armband igen, vilket han gjorde. Ställde sig farligt nära mig (så alla fjärilar i magen väcktes till liv), tog armbandet i handen och kirrade biffen. Sen gick vi på promenad och alla förbipasserande gav mig en nästan hatisk blick, vilket jag gav blanka fan i jag gick ju på promenad med Lars! Han föreslog att vi skulle äta på thaibåten, jag vart överlycklig såklart jag ville det....


Och allt det här hade varit kul att berätta om det inte var en dröm jag drömde igår natt. Har förresten drömt om Peter Habers fru, den gamla haggan försökte döda mig, men jag tog en stövel och tryckte in stilettklacken i hennes ögon. Sen kom Alice Levander och skulle hjälpa mig torka bort alla fingeravtryck och så var det med det.


söndag

Asså fyfan vilken jävla pisskväll! Har sovit bort hela dagen, vaknade halv fyra, jaha så var det med den liksom. Nu sitter man här på jobbet igen, yeey! Jag har ju förfan inget liv.


När jag skulle få rast: "Isabella Isabella du har rast!"

Men kom igen liksom!! Vad ska mer hända, ramla i trappan och bryta benet eller något.


Det enda som skulle kunna rädda den här kvällen är ett och ett halvt paket marlboro light och en sjuttis smuggelvodka.


godmorgon

Så 5 minuter kvar tills jag börjar, jisses.. Jag måste ha vaknat minst 6 gånger i natt och trott att jag försovit mig, stress! Sen såg jag att klockan bara va ett nånting, konstigt.

den sjätte jävla november

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!

Idag har varit en sån jävla lång dag, när klockan ringde vid fem snåret trodde jag jag skulle kola vippen på riktigt, speciellt när jag märkte att det var riktigt shitty-röv-kallt ute! Åhhfifaaan!

Sen vare jobba i 8 timmar, hem, vända, utöva teater och sen hem igen. Och nu ere dags för sängen för att gå upp 04:30 imorn och jobba igen, JIPPIE!

Igår vare väldigt trevligt med att gå på teater, borde bli lite mer kulturell.. Tack för presenten kära kussar! :)

Isabelles upphittat avdelning

Återfunnet efter min fest:

Ett vitt linne, tjejmodell

Ett svart linne, killmodell

Ett par oranga ögonbryn

En mask (dock återlämnad)

4 gula fjädrar

En batong

En polisbricka

En stor hatt (á la Jamiroquai)

2 små tygblommor

32 glasflaskor

En påse med burkar

6 pet-flaskor

Typ 75 plastpåsar



Juste, inget med det här att göra, men rember my name suckers! Det är inte ISABELLA! Och det där lilla fula e:et på slutet är viktigt för mig, känner mig amputerad när ni bara slänger bort det. For crying out loud!


Måndag

Nu har jag jobbat i 3 timmar och det är så fruktansvärt DÖTT! Helt seriöst till och med internet har blivit trist, hur ska jag överleva dom resterande 6 timmarna?!

Ska i och för sig inte klaga, jag hatar när det händer mycket på jobbet...

Om 20 minuter har jag lunch då ska jag äta resterna från i fredags, yummie yummie!

sunday

Sjukt härligt väder har det varit ute idag, och har jag varit ute? Nej nej nej nej, men vafan det är söndag, tillräckligt med anledning för att inte gå ut tycker jag :)

Har sovit jättemycket i alla fall, vart mest städ inatt och inget sov.

Maskerad














mr.clean

Nu har jag städat! Orkar inte mer, känner mig helt matt, snart alldeles snart ska jag sussa i mitt rum som mer ser ut som nått form av förråd (tjackis ja!), om jag nukommer fram till sängen.

Jahaja gonatt då!

20 barre!

Tjenare!

Ferre igår och mitt hem ser förjävligt ut! Skulle städa men så kollade jag och Hasse på en massa film och låg i varsin soffa och sussa istället, städningen kändes inte så lockande idag.

Nu har vi sett När Lammen Tystnar men så fort jag ska kommentera något så sover han den lilla parveln, fick ligga och viska för mig själv istället typ "ojojoj nu vart det läbbigt".

Btw min fest var awesome! Ja jisses :)

RSS 2.0