Vem fan har skitit ner toan?!

Dagen började med en mindre mysig överraskning för mig på en skoltoalett...
Kom till skolan vid tio och träffade Alex, efter ett tag kände jag ett behov av att använda skolans toa medans hon skrev ut papper, det var ett stort misstag.

Jag gick helt ovetande in på en toalett på tredje våningen stängde dörren och låste om mig, tänkte för mig själv att här luktar det urin (vilket inte är helt ovanligt för en toalett men lite lagomt äckligt), speglade mig lite snabbt för att sedan öppna toalettlocket. Det var inte det att ingen glömt spola toan nej nej, den var helt ren, det var bara det att någon hade missat det gigantiska hålet i mitten och bestämt sig för att bajsa ner ringen, asså seriöst!! Hur lyckas man?! Det var inte framme på ringen utan bakåt där ringen och locket liksom sitter ihop, personen i fråga måste ju stått å hukat sig framåt medans röven putade bakåt och siktat noga åt det hållet. Och om man nu varit så duktig att man överhuvudtaget mindes att spola kan man väll torka upp skiten efter sig, ELLER?! Jag stängde snabbt toalocket och gick lite graciöst ut från toan så att ingen skulle se mig och tro att det var jag som låg bakom den stora skiten..

Fy fan va vi är bra!!!!

Det är exakten nio dagar, en timme, 33 minuter och 15 sekunder kvar tills vi är uppställda i skolans ljushall och redo för att springa ut i den stora vida världen (dvs. klämma oss upp på ett lastbilsflak supa skallen av oss och förstöra den jättevita klänningen, som man valde ut med all kärlek i världen, genom att spilla groteskan mängder med sprit på den)!
Jag LÄNGTAAR!! :)

Och nu är det bara 21 dagar kvar tills Rhodos, den här sommaren kommer att bli the best ever!!!

Hur tänkte du nu Kerstin??

Läste igår en artikel i aftonbladet om Kerstin Nilsson, 68 bast, som hittade en fladdermus i sitt Kellogs paket, var tvungen att läsa den efter att jag och Johanna hade en disskution vare sig det skulle vara en fladdermus, ett fladdermusfoster eller en fjäril. Men sen när jag läste artikeln fann jag något ännu roligare.

På frågan "Hur reagerade du?" svarade Kerstin Nilsson såhär:

"Jag är inte så rädd för insekter, utan 
mest rädd för hundar. Det var obehagligt
ändå, men hade det varit en hund, då vet 
jag inte. Det passar inte med en fladdermus
i paket, tycker jag."

Hur tänkte Kerstin när hon svarade på frågan?! "Det var obehagligt ändå, men hade det varit en hund, då vet jag inte" Att det seriöst skulle få plats med en hund i ett Kellogs paket? Eller köpte hon en big size förpackning så det FAKTISKT skulle få plats en golden retriever där i? Och om det nu bara skulle handla om en chihuahua som klämt sig in i en normalstor förpackning skulle det väll ändå se ganska skumt ut? Jag är fortfarande konfunderad....

 Här är Kerstin och hennes särbo med bytet, vilken tur att det inte var en hund iaf.

21-05

HAHA!! Läste just Alex Shulmans innelista i aftonbladet där han har skrivit en liten rad om Amit Paul från A-Teens
om jag får citera:
 
"Nu ska han tydligen släppa en soloskiva. Han säger: Jag känner mig klar med A-Teens. Okej. Han känner sig numera klar med A-Teens. Marie Serneholt var klar med A-Teens för tio år sedan, när bandet lades ner. Men Amit blev klar med A-Teens nu. Vad har han gjort under de här tio åren? Skrivit låtar till A-Teens? Suttit på kammaren och repat danssteg? Övat på att få rätt knorr på A-Teens autografen? Amit Paul har i tio års tid planerat för A-Teens världsherravälde. Med nu känner han sig klar. Det är ju roligt på något sätt"

Skrattade och läste den igen sen skrattade jag lite till


nej va fint!

Slog mig idag att det är exakt 30 dagar kvar till Rhodos!! och som jag har längtat!

Jag tippar på att det kommer bli en vecka fylld med:

SPRIT! (i första hand)

Snusk (kommer nog komma hem med allvarliga skador på näthinnan för alla galna greker som är villiga att dela med sig lite av sin herpes...)

Bakfylla (men inte om jag får välja det själv)

Sen kan man hoppas att man kommer hem alldelles Gyllen brun å fin (men om jag själv får gissa blir det nog en kräftfärgad och halvflagnad Isabelle som stiger av planet)

"Baby baby why can't we just stay forever"

RSS 2.0