RÖDARE ÄN SÅHÄR BLIR DET INTE.

Vilken jälla kryssning! Fattar inte hur jag överlevde två dygn på den där rövarbåten, fattar heller inte hur jag lyckades börja dricka andra dagen trotts att jag nästan aldrig känt mig mer bakis i hela mitt liv. Min största rädsla när vi gick ombord var att jag skulle bli aaaspackad och sedan leka balansgång på relingen eller nått annat livsfarligt, men så vart det aldrig. Först skulle vi äta middag men skippade buffén (den sög tydligen ändå ingen dricka ingick och så vare bara en massa sill) och åt istället på nått snabbmatsställe som hette 25h, gick aldrig riktigt ihop varför dom hette så visst hade dom öppet hela tiden men 25 timmar??, där åt jag en kycklingsallad, eller åt smakade mest och slängde resten. Sen började förandet i hytten, jag hade seriöst förväntat mig att våran hytt skulle bli den fräschaste och inte indränkt i alkohol (hur jag nu trodde att det skulle gå ihop), börjar med att Arvid kommer in och typ skakar en ölburk så det sprutar som av bara helvete sen tappar Johanna sin mugg med vin och den hamnar upp och ner några minuter senare gör jag exakt samma sak så det där med fräsch hytt kunde jag glömma vid det laget, men men ska inte kryssningar vara drägg så säg. Sen vart det karaoke och dans natten lång. När vi gick i land i Tallin på tisdagen såg det ut exakt som jag förväntat mig, det blåste så in i helvete, snö/regnade och gråare himmel får man nog leta efter. Vart frulle på donken men kändes mest som om jag skulle få återse den där hamburgaren i ett senare skede den dagen (men det gjorde jag inte) mådde inte bara illa utav att vara bakfull utan hela jävla Tallin gungade efter att ha varit ombord på den där båten hela natten. Lyckades i alla fall börja dricka framåt kvällen och sen vara partyyyy, inte lika party som kvällen innan men det fick duga!


Så stiff asså!

FÖRKYLD!

Två dagar kvar till kryssningen och jag är förkyld :'( !! Men jag gör allt i min makt för att kunna bli frisk, knaprar piller som aldrig förr, har blivit beroende av nässpray (inte helt sant) och tar nån medicin så att bihålorna ska bli bättre (eller hur det var). Den här medicinen luktar och smakar EXAKT som jägermiester, fyfaaan! ska ta skiten tre gånger om dagen också, men vad gör man inte för att bli frisk. Har blivit helt stel (eller stiff som jag föredrar att säga) i axlarna också som en gammal pensionär.

minnesförlust?

Vaknade upp i söndags av att min kära mamma kom in i mitt rum och frågade hur jag kommit hem under natten, jag tänkte efter och mindes INGENTING, asså absolut ingenting. Sen berättar mamma att det ringt en kvinna som hittat min mobil i Örby, va i hela helvete hände inatt egentligen tänkte jag..

Till slut mindes jag åtminstone början av kvällen och det hade varit trevligt och party på stan med darl och resten av rhodosgänget. Sen drog vi hem till danne och fortsatte drickandet (mindre bra idé för mitt eget bästa). Efter det är det svart, helt tomt, och av någon anledning gick jag. Jag minns att det i alla fall var snorhalt, och att jag kom hem till sist med taxi (av något slag i alla fall). Kom hem kvart i sex på morgonen och mådde alldeles utomordentligt resterande delen av söndagen.

Snart är det kryssning med jobbet, hoppas jag inte blir lika redlöst berusad, bara nästan :P

och den här pisloten är av samma kaliber som...

"Pekka ey.......                             peace"

- kan vara världens roligaste tragedi.

Imorrn äre sushilunch med darl som gäller! Yummie :)


Igår vare hemmapartääj hos Sparvid/Skön-Arvid!! Haha galet skojs, Johanna blev officiellt en knöltäckare och jag sov som en annan alkis på en madrass utan lakan, kudde utan örngott och med en filt, helt ensam i vardagsrummet. Vart mycket stolt när jag lyckades göra varmchoklad och The Hass hjälpte till med att vispa grädde sådär in på småtimmarna. Innan jag slutade på alkismadrassen hade jag hux flux hamnat i Sparvens SKITlilla soffa, det var ju en gymnastisk upplevelse.

"Vaa har Martin varit här?!" - Skön-Arvid hade inget minne av att en av hans vänner varit på plats

RSS 2.0