söndag

Helt otroligt, nu när jag kommer hem och ska låsa upp dörren inser jag att jag inte varit hemma sen sju imorse, det är ganska lång tid mellan sju på morgonen och typ kvart över ett på natten. En massa timmar i vilket fall, jag älskar när det händer en massa grejer, allt från josefinas till racingbil till tanto till farstahäng, ehm fucking GREAT!


bang on target pal!

Hahahaha jag bara älskar radioprogramet Hassan som gick på p3 in the 90's

Lyssna och njut förfan



"väntar man på något gott så är det bara hääärligt"

bjussar på en sommarbild




Asså...




The X Files


Den är obehaglig det är den.



njut förfan


Crowned The Mother of All Pageants

Igår satt jag och kollade på Crowned, vafan är det för program? Amerikanare asså, men jag måste erkänna, jag ÄLSKAR det! Så jävla bisarrt så det finns det inte. Kolla på det för guds skull, detta kan inte missas!




freak

Den här krabaten bor i mitt rum, han är fin tycker jag, måste bara döpa honom, vad skulle passa måntro, miffo? Han ser ju lite miffad ut.


Kolmården.

Idag gick jag upp i ottan, begav mig till tuben för att möta upp Katta, sen drog vi till kolmården! Helt great! :D Utöver att bussen var typ en timme försenad, äckliga skirkande skitungar på bussen, en fågel höll på att bajsa i min mat och jag fick smått panik att vi missat bussen som skulle ta oss hem så var det jättejättejättekul! Det gör vi igen tycker jag.

grekland!

Nu är resan beställd, jag å mamsen åker till Kefalonia på tisdag! Kul tycker jag :)

Men var inte ledsna kära vänner det är trotts allt bara en vecka, sen håller jag mig nog hemma i sveadala ett bra tag.

yes!

Det här blir nog en bra vecka.

Kolmården med Katta, haha jävla barn asså :P

Party med Darl, då jävlar! :)

kanoners


My precious!





Kisspaus vid garaget funkar också.


arvikafestivalen tvåtusenåtta

Sådär ja. Det var den festivalen det, fan va kul jag hade det! :)

Det gick sådär lagom bra att se alla artister som var planerat, aningen var man för full, för bakis eller för trött för att det skulle gå ihop.

Det vart typ det här:

dag 1
Timo Räisinen - nykter väldigt nykter

Håkan Hellström - minns inte mycket från den spelningen dvs. JÄTTEfull

The Kooks - här hade fyllan gått över till trötthet, orkade knappt se hela

dag 2
The Hellacopters - grymt bra! bakis från gårdagen men oerhört bra, bäst va nog ändå när Dregen också kom ut på scen och jammade med resten av grabbarna

Kent - men tanke på hur dåligt kents nya album är så var spelningen väldigt bra, var tyvärr tvungen att spendera stor tid av den i bajamaja-kön.

dag 3
De Lyckliga Kompisarna - jag säger bara ho-ho-ho-ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla!

Looptroop - var inte riktigt vad jag förväntat mig

Death Cab For Cutie - eftersom jag var tvungen att "brottas" i slänten under deras spelning var det svårt att uppskatta den, men den var säkert bra, hörde Soul Meets Body på väldigt långt håll, det var fint


Sen vart det inte så mycket mer, eller aa det var ju öltältshäng och första dagen lyckades jag ligga mer på dansgolvet än stå.




Om jag bara kunde minnas mer från Håkan, men jag har ju sett honom två gånger innan och då var det ju bra.

Hittade en film på mobilen där jag sjunger med Håkan, den låter förjävlig, melodin är totalt fel, texten går såhär i min version av nu kan du få mig så lätt:

"Eeen väääääärld för två kan du skicka ett vykort för jaaag undrar så, åå... undrar va som händer i vår deeel av stan.... vid en HAMBURGERBAAAR! den har blåst... å alla... jag filmar! sötare än dom!!"

Jävla bröl asså.

HEJDÅ STOCKHOLM

Idag far jag :) yeah!

Ser ut som en tomat med en väldig ful frisyr, kul, kunde inte bli bättre typ.


Har märkt att jag blivit jävligt blödig på senaste tiden, över det vanliga alltså, om jag slår i lilltån på dörrkarmen kan jag börja störtböla, om jag och mamma inte är överens om en sak (en fjuttig grej) kan jag gå iväg snyftandes osv. osv. vafan har hänt, såhär kan man ju inte föra sig heller. Idiot!

Men men, vi hörs, ses!
Auf Wiedersehen

RSS 2.0