31/10 -88

För exakt 20 år sedan var min mamma så jävla fet, kan bero på att jag låg och tryckte där inne, och det var inte många timmar kvar tills jag skulle se världen for the very first time.

Jag hade gulsot när jag föddes, så jag fick ligga under en sollampa (så jävla divigt).




jiiisuuus

Gomorron gomorron!!

Har precis vaknat med 1000 kilo grus i ögonen och 300 gäspar som väntade att få komma ut.

Kör lite höstlov den här veckan också dvs. inte mycket jobb alls. Det störiga var bara att dagen jag skulle jobba försov jag mig!

Tisdags morgon ringde jobbet mig 08:05 och frågade var jag var eftersom jag skulle börja jobba 08:00, shit shit shit shit shit!! var typ det som for i skallen (för jag var nämligen bombis på att det var onsdan jag skulle jobba inte tisdan). Och mina damer och herrar jag har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv, satt på tuben 08:21 och hade inhandlat frulle på vägen (samt fått vänta några minuter på tuben) jojomen! Problemet var bara nu att jag inte visste om jag hade satt på mig kläderna åt rätt håll, hann jag med att sätta på mig underkläder? (det hade jag tydligen hunnit, men greps av en mindre panik ett tag), smink var det tyvärr ingen talan om (dvs. alla ALLA frågade ifall jag vart trött, ja jahaja så snygg var jag den dagen).

Tänkte att jag kunde vara lite produktiv den dagen och göra lite ärenden. Första stoppet var buttericks och stopp kan man fan kalla det, för hela stället var PROPPAT! kö för att komma in, det bådade inte gott alls, grejerna jag skulle ha fanns inte ens, tusan!

Så det var bara upp i ottan på onsdan och åka till buttericks när dom öppnade, tror ni inte att det var mycket folk då med?! VAD är det HÄR!! Men efter att fått mycket närkontakt med strangers kom jag fram och där där fanns dom!! :) Finally!! Sen åkte jag hem och kollade film.

OH YEAH

THE LAST HOUR OF DAYLIGHT SAVINGS TIME OCCURS TWICE. ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE?

Nu mår jag lite illa

Taxichaffisen inatt - Har du några barn?



URSÄKTA!! Ser jag ut som en böna med kids? Hur gammal ser jag ut att vara egentligen? Tycker inte om att folk tror att man är en gamling med ungar :(

Oh my

Städat rummet hela dagen, är det inte så vi alla vill spendera en ledig fredagsdag? Dags för jobb snart, usch...

Förutom att jag hitta 15 miljader ton damm i mitt rum fanns där också:

En gammal Snappleflaska från när jag var typ 14 bast, ja dags att slänga!

12 tändare

4 sololjor

Lite mer damm

Viktiga bankpapper som låg och skräpade (la dom på ett smart ställe you know)

Osv. osv. osv.....

Det vart en massa svordommar också (inte helt ovanligt när det gäller mig), men vad ska man göra när man slår tån i tröskeln får 15:de gången, stå där och koka bara? Nej förfan skrik lite också, det är så himla mycket skönare :)

Bonde söker fruga

Kollade på bonde söker fru förra veckan, och vilken skrattfest jag hade!

Kolla på den här bruden tillexempelt:



Hanna heter hon, vad fan är hennes problem?! Hon snackar ju inte, snubbarna hon valt ut gör inte det heller, så där sitter dom face to face två jönsar högröda i ansiktet och säger ingenting!

Men det bästa var i alla fall den här bonden:



Här har vi Per, ser han inte helsnuskig ut? Det är nått med det där flinet alltså.

Han speeddejtade sina kvinnor och en av dom hette Ida, hon pratade ungefär som man kan tänka sig att en kossa pratar (om dom kunde det), väldigt dov mörk röst, lite som om det har fastnat gröt i halsen.

Ida - Jag gillar mycket utländsk film, japansk film, spansk film kollar mycket på fransk film...

Per svarar - Ja ja gillar Stefan och Krister.

Perfect match, eller vadsäger ni?

isabeller

En gång i augusti jobbade jag (precis som jag gör nu), då fick jag den här fina teckningen av Johanna :)


"Köttätare precis som Isabeller"

03.00

Jaha då vare en och en halv timme kvar då..

Men helt okej, sitter och lyssnar på systers pojkväns musik, satans jäkla bra asså. Jobbigt bara att dom enda hörlurar jag har är dom till mobilen och dom är hur korta som helst, sitter här som Quasimodo himself med krökt rygg och allt.


Nattens låt
Gustav Nilsson - The Art Of Not Letting Go

vilket virr

Haha jag e ju miffad!

Bytte lösenord på jobbet sist jag jobbade, och jissa! Jag skrev fel lösenord två gånger, det är ju fan inte möjligt!
Ni vet när det typ ser ut sådär:

Skriv i ditt nya lösenord

Upprepa ditt nya lösenord


Ja jag tänkte på ett lösenord men lyckades skriva fel två gånger, och idag när jag skulle logga in skrev jag fel igen, tyckte det kändes lite kort och visst fan vare det.

Ojojojoj vilken röra...

Jag som är helt död idag, lider av sömnbrist så det bara skriker om det. Dom frågade på jobbet om jag kunde stanna kvar två timmar till "jatack!" sa jag då, lika bra, bra ob idag och skulle ju inte dö av att få lite mer pengar. Herregud kan lönen komma någon gång så man inte behöver känna tomrummet på kontot eka nått så förjäkligt.


//Isosabobelollole

hej på marten!

Tjenare!

Hemkommen, igår 15:45, åkte X2000 mycket bättre än dom där jävla Intercity-skittågen som är gjorda på typ 1800-talet.

Veckan har varit grym! Men gått alldeles för snabbt tyvärr. Jag har klappat på Svea (en katt inte en dam), ätit cheesballs, dansat till 90-tals musik, bastat, varit i Karlstad, tittat på whitetrashgrannar och mycket mycket mera!

Idag har jag köpt en ram, sen stoppade jag en bild i ramen, det var himlans bra faktiskt. Sen var jag och lämnade blod, vart fascinerad över hur tjock nålen faktiskt är, men det känns inte så mycket, bara när dom köttar in skiten.

Imorn börjar jag 06:45 sådär lagomt kul.

Hejpa!

RSS 2.0