GUSTAF!

Jag och darl var på långpromenad igår det va skojs! (se bilderna nedanför). När vi hamnade i Hornstull vare korvdags, jag ställer mig i kön och darl lite längre bort. Bredvid mig står en välbekant man och till sist lyckas jag lista ut att jag står ju förfan bredvid Gustaf Skarsgård en onsdag natt i Hornstull. Jag försöker se lite halvtjeck ut och trivas i situationen alldeles utmärkt men det känns som jag har tourettes syndrom jag vill bara skrika "GUSTAF SKARSGÅRD" och peka på honom sen be honom skriva autograf på min mage eller något sånt där, men som tur var höll jag mig i skinnet. Sen när jag skulle försöka få kontakt med darl att hennes tjorve va klar så var det rent ut sagt omöjligt hon stog som paralyserad av den kända personen i vår närvaro men till slut lyckades jag locka dit henne.

Nu är jag mest irriterad på min dator, vi kan inte riktigt komma överens. Jag vill att den ska vara på men det vill tydligen inte den, då händer det att det kommer många fula ord ur min mun, ungefär alla könsord som finns och dom kommer i alla olika former och kombinationer.




Två stjärnor ute på upptäcksfärd


254729-24254729-25

Wham bam thank you mam!

Löööning idag :) finally!

Min syster e sjuk jag säger att hon ska sluta säga att hon är det hela tiden. Hennes försvar är då "men jag är ju det ska jag ljugaaa?", sant så sant, såklart du inte ska ljuga.

Nä nu ska jag ut å leva livet, gonatt!

The ducks!

Igår var jag och min anka ute och gick, nej det vart ju fel... Hm igår var två ankor ute och gick, näää... Igår förvandlades jag och Alex av en ond trollkarl till två små lurviga ankor, aa nu börjar det likna något!

Det hela började i älvsjö från en molnig himmel kom han nerfarandes som en gud och tog fram sin trollstav. Han hade brunt hårt, små runda glajjor och en blixt i pannan, sen riktade han trollstaven mot oss och sa "Ankus vadankus" och vipps som det va stog vi där å kväkade, nej shit va jag ljuger jag kommer ju ingen stans med detta...

Men okej igår vare i alla fall två mycket farliga ankor ute på stan, over and out!

Were we still kissing when you knew that we were through?

Vart knappt nån sömn inatt heller, först telefonsnack länge, sen omöjligt att somna låg å vred å vände på mig som ett barn kvällen innan julafton utan att veta varför. Idag har jag träffat darl sen lagade syster å hennes kompis Anna mat, det va smarrigt!

Imorgon blir storasyter 24 läskigt gammalt i mina ögon, är bergis inte så farligt egentligen. Då blire foccacia och Harry Potter för hela slanten :) GRATTIS i förskott! <3


Jag var bara tvungen!

Intärnskämt


Personlighet: Indian

Sysselsättning: Jaga

Föredrar: Spela panflöjt

Lyssnar på: Skogens tystnad

Hårfärg: Rakat

Kläder: Rustning

Civilstånd: Ensam KRIGARE!!

Boende: Indiantält

Gillar: Vargar

Äter helst: Renkött

Intressen: Hugga träd

Kropp: Muskulös

Sååå jag!

Lyxvaniljbulle

Blev bjuden på lyxvaniljbulle av storasyster när jag kom hem sen sov jag som en baby. Vaknade upp kanske mer förvirrad än imorrse och var jääääätteseg i huvudet. Kollade på lite tv för att vakna, sen åts det donken och lagades byxor, gasade på som en galning på symaskinspedalen ja jäklar hela bordet skakade tametusan. Men nu är dina brallor som nya darl! Träffades med Sara på en promenix nu på kvällen, trevligt trevligt. Vet inte riktig vad jag ska göra nu...



VÄRT att ladda ner Florence Valentine - Pokerkväll I Vårby Gård

"Så kom om ni kan kom om ni vill till pokerväll i vårby gård"    Det svänger ju katten!!!


Koffeinkick yeah!

Amen fyfan sitter fortfarande på jobbet, lugnt som sjutton men har känt mig himlans snurrig i huvudet hela morgonen/förmiddagen. Kan iofs. bero på mina två timmar sömn inatt eller ofantligt många koppar kaffe, fan man går igång bra på koffein, yeah! Har ju inte ätit något idag föutom två knäckisar borde nog fylla magen med något matigt. Slutar om en timme och en kvart, finally! Ska hem å slagga kan nog behövas det också.



Vilken morgon!

Kunde inte under några omständigheter somna inatt tror jag sov max 2 timmar, sen vart min morgon den yrvaknaste ever.

Vaknar av att alarmet slås på klockan fem på mobilen, halvdrömmer så jag tror att det är nån som ringer så mumlar "Vafaaan" å trycker på lägg på, sen inser jag att jag att jag fakstiskt ska upp nu å ställer mig upp snabbt som fan springer ut i köket å sätter på hur mycket kaffe som helst. Råkar överdosera så det blir starkt så in i helvete sen är det in i mitt rum igen tar fram världens skrynkligaste klänning så måste ut i vardagsrummet och på med strykjärnet. Här är jag inte i närheten av vaken men jag stryker för fulla muggar drar på mig klänningen och börjar klunka av det extremt starka kaffet. In på toa å kladdar på med mascara, sen ut i hallen å fixar med håret halvspringer in i köket nu å brer två knäckemackor försöker njuta av lite lugn och ro tar en klunk av min jättekopp med kaffe som smakar skit vid det här laget både överstarkt å svinkallt, vilken njutsel! Efter min exklusiva frukost drar jag på mig en tröja å jacka sen knyter jag på mig skorna och drar ut i den fruktansvärt vackra sommarvädret, kollade till och med på termometern innan jag gick, hela 13 grader, jippie!!

Och nej jag är veeeerkligen inte bitter!

Aa mm aa

Idag var jag, Alex och hennes lillasyster Louise på Cosmonova. Igår skulle jag förboka biljetter till oss men min tekniska sida ville inte visa sig, så jag tror jag lyckades boka samma beställning tre gånger på tre olika telefonnummer, jaja kan ju inte ha alla hästar hemma hela tiden liksom. Innan filmen kikade vi på lite utställningar sen köade vi en himla massa men det va tur det för vi fick bra platser synd att filmen inte va lika bra som platserna. Den hette Deep Sea och handlade om fiskar och när dom åt om jag ska sammanfatta hela filmen. Efter filmen kom dagens höjdpunkt när Alex lyckades missuppfatta en spärrvakt när Louise skulle visa sin åkbiljett. Hon ger en biljett till Louise som går fram till spärrvakten medans Alex öppnar metallgrinden och går igenom eftersom hon har åkkort.

Spärrisen: Den är redan använd.

Alex: Aa mm aa (väldigt glad min och nickandes) kom Louise (håller upp grinden och en förvirrad Louise går igenom).

Bakfylla

Igår började som en ovanligt bakfull dag, tror till och med att jag var full när jag vaknade vart ett himlans vinglande. Jag och Alex kollade film och hm inte så mycket mer haha! På kvällen kände vi oss lite piggare och tog förnuftet till fånga och gick och handlade mat, vart tacos, yummie! Sen kollade vi Donnie Darko. Idag kollade vi på alla söta kaninerna i djuraffären sen hände det inte så mycket mer.




Frank i Donnie Darko

LITTLESISTER

Idag blev jag väckt av att telefonen ringde tidigt sen läste jag en massa i min bok och ringde och väckte darl. Vi hängde vi i stan och växlade tillbaks pengar och kollade kläder. Åkte sen hem och åt god middag med storasyster och kollade Harry Potter och Fången Från Azkaban, den va massa spännande ska kolla på fyran nån gång i veckan sen ska jag och hon på födelsedags bio den 22:a juli :) vad gammal du ska bli stora storasyster!

Och vart i hela fridens namn har det braiga vädret tagit vägen?? Jag som hade sett framför mig hur jag ligger å pressar stenhårt på gräset till världens bränna men nej nej inte ska det skina någon sol på min bleka hy, typiskt! Vet inte riktigt vad som händer resten av veckan, ska möjligtvis träffa Sara och Shivani imorrnkväll och dra en öl, låter iofs. trevlans.


Lars Winnerbäck - Balladen Om Konsekvenser <3

Sumpmark

Hemma igen efter att ha levt vildmarkslivet i 3 dagar nu. Börjar med att jag å darl sätter oss på en buss som tar en timme och en kvart för den att komma fram dit vi ska, när det ska ta ungefär för att vara exakt 10-15 minuter, vi åkte en helvetes omväg om man säger så. Men men en sightseeing i Norrtälje skog e ju inte fyskam vill jag säga, jag har sett Spillersboda vägskäl, Spillersboda skola, Spillersboda såg, Spillersboda brygga och en jäkla massa mer hillbillyhålor. På lördagen spelade vi spel (Tjejsnack och Girls) och på kvällen firade vi till det med festmåltid å findricka det va alla tiders!! :) Söndagen gick ut på att ligga i sängen å garva järnet åt lögndetektor ljudet (Uouo uouo!!) craaaazy! Sen så kollade vi Torkel i knipa å spelade backgammon, nån jävla gång ska jag vinna över dig på det så e det bara! Och idag gick mesta tiden till att städa å gå i regnet till bussen, måste säga att jag kände mig som en riktig white trash med långbentröja från -84 å skitit hår uppsatt i nån jävla toffs, aa fifan det funkade i skogen men när man klev av bussen i Stockholm kände man sig ruskigt missplacerad.






Vi körde tjejsnack med dom riktiga reglerna (vägrar du ett uppdrag får du en finne med finnepennan), gick inte så bra för mig.

På femte bilden har vi den ökända lögndetektorn, love that sound, bara svårt att registrera det, är det ett spöke, en hund som har ont i magen??

Å på sista bilderna har vi våran festliga festmåltid, yummie!

Vildmarkschicks!

Om en timme går tricken mot tekniska och efter det finns det ingen återvändå! :D

På med gummistövlarna, regnstället och bege sig ut mot vildmarken igen då :) Har ju klarat det förr darling så varför skulle inte denna gång bli mer än bra??


254729-16

RSS 2.0