lördag

Igår var en intressant dag, jag begav mig ut i mellandagsrea-djungel (inget bra val). Till råga på allt såg jag ut som en tomat, eller mer som en lampa med röd färg, det liksom lös om mitt ansikte (i färgen rött då, inte alls trevligt). Så går det när man vill vara fin till nyår, men nu har skiten lagt sig och jag ser mer ut som en människa.

Ikväll blire pizza och häng framför tv:n, underbart!

herregud!



Kolla på den här bilden, 3 år gammal typ, helt okej, MEN vad har jag i pannan?? Seriöst! Är det nån form av combover eller tupé?! Asså jag är ju inte skallig eller så, så jag förstår inte riktigt syftet med det där fruktansvärt fula håret. Usch!


GOD JUL (som en alkis sa på tuben i lördags) förresten!

en ledig dag

Fick gå upp i ottan imorse klockan var tio och jag hade sovit typ 5 timmar, som tur var sken solen och det var ju bra. Slängde i lite frulle i magen sen promenerade jag och syster till Skärholmen, när vi var inne på Lagerhaus kommer jag på att jag glömt plånkan hemma, great! tänkte jag (men som sagt jag var nyvaken och lite halvvirrig) bara att vända tillbaka och hämta den. Sen kunde sista julinköpen fixas och vad folk det var! helt otroligt många som var sent ute.

På eftermiddagen träffade jag Darl i stan, vi gick till systemet och köpte SPRIT, yes that's right! Så nu behöver jag inte stå dan innan nyårsafton och trängas med törstigt folk :)

Snart ska vi klä granen och äta knäck här hemma, det kommer sitta fin fint!

fyfan va uffigt!

JUSTE! Jag glömde säga pundare som ringer från Södertälje och ska beställa en bil till en "jävla chipchoppare" som hon så fint utryckte sig.

Känner att det är min kväll ikväll!

hoppas du aldrig får tillbaka din väskjävel!

"Jag har tappat min Gucciväska i en av era bilar den är liksom värd typ 15000 spänn"'

Men för i helvete skyll dig själv, varför är du så jävla dum i huvudet att du är full och åker runt med en sprillans 15000-kronersväska!!

Jag slutar förövrigt om 3 timmar, det är en hel evighet tills dess, under den evigheten kommer jag ha pratat med minst 10 killar som heter Gustav som antingen ska åka till eller från Stureplan (vissa är lite sent ute och andra började på tok för tidigt), 7 som står ute på vischan i Tyresö och heter Tommy eller Tony eller Frasse eller något annat konstigt förortswhitetrashnamn, 5 som råkat ringa upp och det enda man hör e en massa prassel från nåns ficka (för knapplås är ju så yesterday!), 1654876 som ska ha en tarre till morgonen och hälften ska till Arlanda, 30% till Centralen och resten till sitt jobb nånstans i typ Vasastan, 6 som inte kan nån svenska och insisterar på att tala spanska eller ryska eller något annat exotiskt språk, 2 som heter något simpelt och måste bokstavera namnet och många många fler.





Anna Maria Espinosa - A Little Moonlight





Julbaket

Min syster är hemma!! Aaah så glad jag är :)

Igår bakade vi en massa julgodis, det vart knäck, rice krispies/mashmallows-glegg (vet inte vad det heter med gutt e det!) och rocky road sen såg vi Heartbreak Hotel på fyran, det är ju synd att säga att det är en bra film och musiken var ju under all kritik men jag skrattade ändå.

Idag ska jag träffa Darl en stund sen ska jag jobba 18-03 (chansen finns jag att somnar på jobbet, är redan trött).

törsdaj

Hej vänner!

Igår gick jag upp i ottan för att få en födelsedagspresent. Det vart frukostbad på centralbadet, otroligt skönt! Så tack tack Zandra för den fina presenten!

Idag har jag handlat julklappar, så var det typ avklarat! Sen har jag gått runt och vart irriterad på en jävla norska, jag har aldrig gillat folk från norge och ännu mindre den här kvinnan, det är hon som tar hand om min och Darls Nya Zeeland resa och en sak är säker det är fan inte mycket som har blivit rätt. USCH!

idag

Alldeles snart ska jag iväg till jobbet där 8:ans slinga ska ha slingträff. Om vi nu ska se tillbaka på den senaste slingträffen som innehöll omåttligt öldrickande, bowling och ett oanat slut så kan vi ju hoppas att det här går bättre. Har ju hamnat i en ny slinga nu, vill inte göra bort mig det första jag gör..


"när jag var ung 1972"

När jag var yngre (dvs. barn) hade vi en rutten Windows -95 hemma, skitcoolt då barbiedockorna inte var intressanta att man kunde sätta sig framför datorn och rita i paint (svinkul jag lovar).

Med datorn följde också en skiva, på den fanns ett sjukt tråkigt spel (älskade det som barn) som man aldrig klarade mer än 5 nivåer på, så ni kan ju gissa hur enformigt det vart till slut. På skivan fanns också två musikvideo av nån jävla anledning, undrar hur dom tänkte när dom valde ut just dom två låtarna ena var Buddy Holly med Weezer och den andra låten var Good Times med Edie Brickell och som jag ÄLSKADE dom låtarna som liten knodd!

Efter några år av nötande på den skivan gick man i mellanstadiet och vi kirrade internet och inget jävla bredband här inte, nej för i helvete på den här tiden fick man vara inne max 15 minuter eftersom det kostade skjortan och tog upp hela telefonlinjen typ:

"Jag försökte ringa dig förut men kom inte fram"

"Nää jag hade internet igång"

Hur jävla u-land var inte det egentligen?!

3 saker jag stör mig på in this very moment

1. Folk med underbett (det är iofs. underbettet i sig som jag inte tycker om).

2. Människor som ska envisas med att hångla offentligt.

3. Sånna som äter medans som ringer till Taxi (det är mycket äckligt).


Dagen jag pratade med Lars!

Nu vart det väldigt trevligt att jobba helt plötsligt, det här är andra gången jag fått prata med Winnerbäck på jobbet, det är ju alldeles underbart! Jag är ju typ fjortiskär när det gäller Lars Winnerbäck (töntigt kan man tycka ja) så blir helt till mig när något sånt här händer! Woooh jippiejayjayjayjay!!


mjöd

Okej så jag skippade ju det där med vit helg, istället drog jag till Marievik på personalfest (inte mitt eget jobb dårå, men inte så stor skillnad faktiskt, fylleslag ändå), vidare till något jävla dött ställe vid mariatorget, kan inte stannat där längre än 20 minuter (om ens det), så det hela slutade på Sjätte Tunnan med mjöd. Ja jävlar i min lilla låda!

Jag satt och diskuterade Mötley Crüe och allt såntdär (minns inte allt), tills jag fick den oerhört brighta idén att gå för fort i en trappa och herregud! Ramlade jag? Om jag ramlade! Har inte ramlat sådär på länge, herregudars! Så där låg jag i trappen på Sjätte Tunnan med armar och ben åt alla möjliga håll och min heder som bortflugen, det var hemskt! Men sen kom jag på fötter igen och drack lite mer mjöd. Det hela slutade med att halva Gamla Stan hörde mig och Darl gorma "ROOOMANS FÖR TIMMEEEEHEEHEEEN!!".

Dagen efter mådde jag apa.

RSS 2.0