rocky!

För några månader sedan fick vi tidningsprenumeration från jobbet så nu har jag beställt hem 5 nr av Rocky, jippieyaya!



elsjkar dju mäj?

Lady GaGa - Paparazzi



söndag

På riktigt är det alla dumma frågornas dag idag eller?


Samtal 1


Jag: Det kostar ungefär 300 kronor.


Pucko #1: Vad är ungefär?


Här tänker jag att jag måste hört fel, han kan väl för fan inte fråga vad ungefär är för något (och så pratade han skånska så chansen att jag hörde fel var ju enormt stor).


Jag: Jo det kostar ungefär 300 kronor.


Pucko #1: Vad är ungefär?


Ja! Så great! Han frågar verkligen vad ungefär är för något!


Samtal 2


Pucko #2: Dom är 5 personer och har mycket bagage..


Jag: Okej i så fall skickar jag en storbil för 5 som kan ta mycket bagage.


Pucko #2: Vad är en storbil.


Nu tycker ju jag att ordet storbil förklarar ganska mycket vad en storbil är, en-stor-bil! Men sånt kan man ju inte ta förgivet att folk ska förstå.. Jag vet att jag låter så jävla bitter. Är så sjukt jävla pisstrött också somnade vid tolv inatt så det vart ca. 5 timmars sömn, vaknade när klockan ringde med nerdreglad hand, mums! Sen att sitta på tricken med alla avdankade festmänniskor och så ska vi inte tala om det underbara vädret! Herregud det är verkligen en riktig söndag idag.


snurrigt värre.

Idag är ingen bra dag. Eller den började bra på skolan, en massa gottiga jordgubbar vi åt och så var det bara 11 barn och 8 fröknar så det var ju inte sjukt mycket att göra om man säger så. Men nu börjar jag känna av att jag inte fått sova ut ordentligt, är helt knasigt okoncentrerad och känns som jag mer har en dimma i huvudet än en hjärna, kommer bli mycket koffein den här kvällen det är en sak som är säker.


Ser fram verkligen emot dom här resterande 5 timmarna och 45 minuterarna...


han kanske varit på besök i körsbärsdalen?

På mitt jobb jobbar en liten gynnare, jag tycker verkligen inte om honom, han sitter där i sina alldeles för tajta kläder på sin lilla späda kropp och ger en blickar som om han är en översittare! Usch! Du ger mig INTE bra vibrationer..

(Nu känner jag inte den här personen, men jag bara ser att han är en liten gynnare!)

Förresten hajade jag till när en annan dude dök upp på mitt jobb, inget större fel på honom förutom att han nu ser ut som Jonatan Lejonhjärta i håret (inte så jätteokej det vill säga, hjälp!)

Nä nu blire skolavslutning på skolan sen bär det av till taxi igen, får se om både gynnaren och Jonatan Lejonhjärta dyker upp.

Ha en fin dag, över och ut!

mr. sun oil!

I fredags gick jag hem från att ha varit fritidsfröken för sista gången på länge (tänkte jag), men så ringer dom från skolan och väcker mig och pengakåt som jag är säger jag att jag kan jobba både idag och imorn när jag då ska jobba på mitt andra jobb på kvällarna! Herrejisses, jag är ledig en dag den här veckan och det är fredag, på fredag ska jag sova typ. På riktigt. Jag jobbar hela tiden! Jag jobbar till och med i skrivande stund...


Händer inte så mycket på jobbet ikväll, tack och lov! annars hade jag nog fått ett nervöst sammanbrott, så jag ska försöka komponera ihop ett CV till en annan tjänst på jobbet (känns knasigt att skriva ett CV till mitt nuvarande jobb, men jaja det är väl en principsak bara).


Har för övrigt smörjt in mina stört torra händer med försvarets, mina händer ser nu ut att tillhöra en 55årig strandraggare med röda stringspeedos och tillhörande sololja, glansigt värre!


lyssnalyssnalyssnalyssna!

Två sjukt sköna låtar med Salem Al Fakir!

Astronaut


Roxy

gör mig arbetslös!

Jag trodde att jag efter en vecka som fröken skulle tycka att det var en smula avkopplande att komma tillbaka till mitt vanliga jobb, prata med vuxna människor som visste vad dom ville göra (som kunde koncentrera sig på en och samma sak i mer än 30 sekunder och inte vart griniga över att dom inte fick hoppa hopprepet först för att "jag fiiick faktiskt vääänta förra gången ocksåååå!!" som exakt alla barn är), men tji fick jag, TJI fick jag!!


Man får ju agera mamma åt alla! Vuxna jävla människor, hälften kan inte prata ordentligt, alla är odrägliga på ett eller annat vis och det är sjukt många som är apraka, vad är det som händer?! jag trodde det var tisdag idag och inte lönelördag...


Jag har nu märkt att jag inte är gjord för att jobba, jag är i alla fall inte gjord för att ta hand om barn eller handlingsförlamade människor.


Över och ut.


tjening

Ja det va ett tag sen må jag säga, men jag har faktiskt haft saker för mig.

Jag har varit sjuk, fröken samt flytthjälp, sånt tär på en...

Orkar inte skriva något ytterliggare nu, så hej på er!

RSS 2.0