Some more fuckfaces

Varför?

image74

Huvaligen!

fuckface

Igår var jag hos doktorn där dom såklart inte hittade något speciellt fel på mig. Men jag fick ett recept på en hostmedicin som kostade 98:- och smakar tvål, yummie!! Sen åkte jag och mammi till flempan och fixade ett nytt pass till mig. 400 spänn fick jag punga ut och det är nog det dyraste jag betalat för att se riktigt ful ut på en bild, seriöst fuckface över den, euw! Efter den hemska upplevelsen fikade vi och handlade en massa mat.

Sen på kvällen jobbade jag och mot klockan 22 började trevliga sms ploppa upp i min mobil :)

Idag har jag och mammi promenixat till Skärholmen och kollat på kläder och sånt där.

Jag har kommit på en sak, det är ju skottdagen idag och då får ju kvinnorna fria, undrar om man ska slå till? Bara ta nån random grabb på stan och "pop the question", fast det är säkert ingen vidare idé...

Snart ska darling komma hit och underhålla mig, det ska bli kuuul! Vi kanske kan sitta och fria till varandra by the way.. Kanske inte heller är en vidare idé, är inte lagd åt det hållet och hon är ju redan tagen.

skitdoktorn

What the f*ck! Sååå om jag går upp vid 7 och ringer vårdcentralen väntar tills klockan 8 och får reda på att det bara finns akuttider så jag kan alltså inte boka en tid tills typ imorrn utan får ringa då istället, greeeat!! :'(

doktor

Igår kom min gruppledare Jenny fram till mig när jag jobbade, min första tanke var "shit nu ska jag få sparken" (vilket jag alltid tänker när hon kommer fram till mig). Men jag fick inte sparken, puh!, hon ville bara ha Sparvids mailadress så hon kunde maila lönebeskeden till honom (eftersom den jäveln är i asien nu!). Jag kan ju inte hans mail i huvudet så hon bad mig maila henne hans mail sen när jag hade letat fram den. Så jag hittade Sparvens mail, mailande Jenny och som svar fick jag:

Tack Isa!

/J


Det var väll gulligt att hon ville ta det till en vänskaplig nivå och ge mig ett smeknamn, men Isa är ALDRIG okej!! Isch!

Btw är uppe såhär tidigt för att jag ska ringa doktorn, vad duktigt jag är :)


Juno

Idag ska jag, syster och mammi gå på bio :) Juno ska vi se, den verkar jätterolig, yeeey!



Why God why?!

Okej såhär ligger det till min mobil har fuckat ur, på riktigt! Så nu har jag beställt en ny, vacker mobil, men det kommer ju ta några dagar innan jag får den. Dvs. jag är halvt mobillös :'( my oh my!



Är den inte beautiful? <3 I'm in love!

Sony Ericsson W880i Gold


VARGTASS

Hahaha! Shieet idag mår man inte bra alltså.

Allt började med att jag och Katta insåg att vi låg grovt efter när vi kom till festen, eftersom dom andra redan varit där i två timmar och lyckats hälla i sig en del. Så vi gick fram till baren för att komma ikapp (bad idea!) och lyckades ta två turkiska peppar shots och maratondricka cider. Jag tycker vi lyckades fin fint, när vi skulle hämta upp Hasse en timme senare så var både hon och jag rejält glada i hatten och pratade oavbrutet.

Festen var skoj, helt galen faktiskt, jag hann vara ledsen, glad och såklart full hehe! Under perioden jag var ledsen pratade jag med Darling i telefonen, sen kom det nån jävla brud fram till mig och skulle deep talka av någon anledning. Men men what the frip tänkte jag, skrev till och med ner hennes namn så jag skulle minnas det tills idag, Vera hette hon.

Sen var det efterfest på gärdet, men där började Hasse må lite sisådär så jag tog förnuftet till fånga och ringde en taxi till pojkstackarn så han kunde åka hem till 443. Så här gick det till:

"Taxi Sthlm ?" (Minns inte namnet på den som svarade en tjej va det iaf.)

"Heeeeej, jag skuulle vilja ha en taxi! till Sandhamnsgatan 18! I namnet Hasse skareva!" (Jag lät nog väldigt glad i hatten här kan ni tänka er)

"Okej då kommer den!" KLICK!

Efter nån minut vände jag mig till Hasse som stog lite halvt avslappnad trappen och frågade "Vad tycker du ska jag ringa igen och kolla om den är på väg" (dvs. bli en av dom där sjukstöriga kunderna) varav han svarar "Absolut!"

"Taxi Sthlm Ursula"

"Hejsan! Jag heter Isabelle och jag har beställt en bil till Sandhamnsgatan 18! Jag undrar bara om det är en bil på väg"

"Ja det var ju inte så längesen du ringde, men det är en bil påväg"

"Aa okej schyrre" KLICK!

Nu vände jag mig till Hasse en ytterliggare gång och kommer på en sak, en sak som gör att jag måste ringa till Taxi Sthlm igen:

"Taxi Sthlm Viktor"

"Heeej heeej Viktor, det är så att jag har beställt en bil till Sandhamnsgatan 18 Viktor"

"Mmmm i namnet Hasse?"

"Jaaa jaa precis! I namnet Hasse, men nu är det tyvärr såhär att vi är på Smedsbacksgatan 18 och INTEEE Sandhamnsgatan"

"Hmm okej, men då skickar jag bilen till Smedsbacksgatan 18 istället"

"Okej tack så mycket Viktor!!" KLICK!



Sjukt störig människa jag vet, jag hade så hatat mig själv xD

Sen fortsatte i alla fall festandet på Smedsbacksgatan, vi var väligt produktiva och gjorde hamburgare och hela köret. Sen somnade jag, Katta och Hindorff i Hindorffs säng och där sov man ända tills man vaknade och var torr i munnen som en gammal katt!

Bjussar på några bilder också:

   
 Jag vet att jag ramlade men inte fan att det borde gått såhär!

Raggarfest

Jag är sjukare än vanligt och ska ut och dricka alkohol ikväll, det känns ju bra! Hahaha men vafan, det sägs ju att drickat ska vara gratis och inte fan tror ni att jag skulle missa en sån chans! :)

Ha det great! (speciellt Johanna som missar allt och Darl som skulle älska temat på detta party)

världens bästa dag!

Som om min dag inte kunde bli värre

Igår var det alla hjärtans dag, yeeeey!! Vad kul att det finns en dag där man blir påmind att man är ensam och miserabel. Men en dejt fick jag i alla fall, med Katta.

Idag skulle jag vara sådär jätteduktig och göra ett ärende, gå till banken (sånt där jättevuxet ärende till och med!). Jag kommer dit och tar en nummerlapp, nr. 622 fick jag och då var numret 615,  "Fan va smutt, vilken tur jag har!" tänkte jag, men ack så fel jag hade (sen när går det snabbt på banker?). Jag fick vänta i inte mindre än 40 minuter, under dessa härliga 40 minuter fick jag sitta mittemellan två babbliga kärringar och nästan svettas till döds eftersom jag inte hade någon möjlighet att ta av mig alla tröjor och min jacka jag hade pälsat på mig. Efter dessa lidsamma 40 minuter vart det äntligen min tur och allt gick som smort (trodde jag). Jag struttade vidare i centrum kollade kläder och sånt, hittade dock nada, men upptäckte att man (som vanligt) ser varenda dålig detalj på ens kropp i H&Ms provhytter, great!

När jag sedan kom hem tog jag fram papprena jag fått från banken och såg att det var fan inte mitt namn och inte tusan min adress som stog på dom, det var nån annan kärring i segeltorps papper jag fått, helvetes jävla skit! Nu är jag alltså tvungen att gå tillbaka till banken på måndag och fixa det innan jag ska jobba, jag ooorkar bara inte!

När jag sedan ska bege mig till jobbet får jag vänta på tuben i en kvart och efter det tycker jag allt går fin fint (trodde jag) när tunnelbanan kommer till liljeholmen stog det en gäng skanks på perrongen (ni vet sånnadär svinäckliga som ser likadana ut, som tror att dom är "fashionistas" men egentligen är skansk). Inte nog med att dom kom in och förstörde min kväll genom att enbart vara så fula så började dom att spotta på golvet (ursäkta?) sen öppnade ena skanken sin burk med alkoholbaserad dryck och tappar burkjäveln på golvet och den härliga sörjan börjar rinna mot mina skor, hon dricker upp resterande delen för att sedan slänga bruken bakåt mot mitt håll tack tack jag bugar och bockar, så där sitter jag sur och bitter.

Nu sitter jag sur och bitter på jobbet, vad är det för fel på folk?!

Yours truly //Bitterfittan


Fan va smutt

Är stört seg efter att ha jobbat 9 timmars pass som slutade 01 inatt. Ska kirra lite mat i magen sen e jag ready to rumble! Om en timme ska jag kolla på Våra bästa år, har blivit beroende! Måååste se! Nu är det spännande asså :D


Diskuterade ordet "smutt" igår, vafan är det för ord?! Vilken normal människa använder sånna ord?? Ska tamefan börja säga det bara för att det är så förbannat fult!!

"Fan va smutt"


image68
 Vad ska du göra här näst???

22-02.30

Inatt jobbade jag bara fjuttiga 4 och en halv timme, men det var skönt hade inget bättre för mig och det ringde knappt något. Mot slutet av passet (runt tre tiden sådär) kände jag att humorn låg på topp. Vi har en liten ruta på våra datorskärmar där någon som kallar sig för samordnare får skriva medelanden till oss alla vart det finns bilar etc. inatt hette denne samordnare Andreas, en förvuxen tonåring har jag hört att han är. Helt plötsligt ploppar det upp ett meddelande:

"Var lär sig hajarna engelska?"

Det dröjer någon minut innan nästa meddelande som lyder:

"High school" varav man hör bortifrån samordnar platsen "Yeees den e så klockren!! Hahahahahaha"

Även om det var och är världens sämsta skämt lät jag mig roas av det ett bra tag tills nästa meddelande dök upp:

"Vad heter Elvis bror?"

Även här några minuters väntan för att hålla oss på spänn tills vi fick svaret:

"Tolvis"


Detta fortsatte en liten stund till och jag tror att min natt helt faktiskt blev lite roligare :)

Bildbevis på att jag inte bör dricka alkohol...

Fick lite bilder från när vi var och bowlade i tisdags, jag var med på en av dom. Vad kul att jag överhuvudtaget inte minns att den här bilden är tagen och ännu roligare att jag ser ful, full och glansig ut. Enjoy:


image67


165

Snart är veckan slut och jag måste medge att den till sin största del varit skit. Faaast gårdagen väger i och för sig upp det positiva med denna vecka även fast jag fick ju upp vid åtta imorrse... Inatt ska jag bara jobba jobba jobba och imorrn promenixa :)

Nu har jag och syster fått våra biljetter bokade till Thailand också 2-23april, daddy here we come!

Ha det bäst!


RSS 2.0