får inte bli sjuk får inte bli sjuk får inte bli sjuk

Idag har jag varit heeelt snurrig i bollen, typ haft vallningar (hej klimakteriekossa!), haft jätteont i kroppen och varit extremt trött. Om det här är påbörjan på någon jobbig sjuka så säger jag nej, jag totalvägrar, aldrig i livet! Jag var förfan förkyld för några veckor sen och det räcker tamefan.

Nu kurerar jag mig med 4 satsumas och en stor kopp varm choklad.




Hejpa!

Vintertid

Inatt så jobbade jag 21-05 (alltså 9 timmar för när klockan slog 3 så vart det 2 igen, vintertid jippie!), jag hade världens jobbalördags-ångest på vägen till jobbet. Men jag och Katta köpte varsin brownie och det vart en riktigt lugn natt, så det var helt okej att jobba.

Idag har jag städat av bara helvete, har aldrig känt mig så äckligt svettig av att städa, isch! Men nu är det typ strålande rent överallt och en massa kläder bortrensade, puh!


Över och ut.

Chevy Chase


Paul Simon - You can call me Al





Antingen är Chevy Chase en jätte eller Paul Simon en väldigt liten man.

lördagsnöjen

Idag lurade jag med pappa till Skärholmen :) för att leta svarta finskor, han tyckte nog inte det var så farligt.

Det gick relativt snabbt, jag ögnade igenom alla skobutiker med en himla fart och tillslut hittade jag ett par svarta kilklackskor som var jättefina, problemet var bara att när jag kom hem krajade dragkedjan på ena skon, great! Så nu ere bara att gå och byta ut skiten..

Vi hade planer på att gå på bio, men vi tar det imorn istället, kväll blir det "Män som hatar kvinnor" på DVD istället.


Över och ut.

satsumas

Nya tjänsten är helt underbar, MEN det känns som om det är 5000 saker jag fortfarande inte kan efter två veckor och det irriterar mig, jag vill kunna allt nu! Vill inte stå där le fånigt och säga "vänta bara någon minut så ska jag höra med min kollega", jag vill kunna svara på allt utan att låta det minsta osäker... Men men men, det kommer det kommer.

Igår var jag och Darl i en affär i stan som sålde peruker och löshår, rätt var det är kommer det in en man i 45-50 års åldern och med tanke på att det typ bara är brudar som vistas i sånnadär butiker såg han aningen malplacerad ut (och inte mallplacerad som Tina sa i helgen, hahaha! :D). Han tog ner en axellång
blondkvinnoperuk från ett såntdär huvud i frigolit och så stog och liksom skakade, jag trodde han var lite nervig för att han ville prova peruken själv så jag iaktog honom, vet ni vad han gör?! Stoppar peruken innanför sin skinnjacka, rycker typ med hela kroppen sen går han raskt ut ur butiken! Vilken människa i världshistorien är intresserad av att stjäla en axellång blond kvinnoperuk?? Speciellt om man själv är man, 40 something och ser ut som en yrkesmördare, snor man typ inte knivar och sånna grejer då??


Tandläkarväder

Idag har det varit 11-års kalas, jag blev väckt en halvtimme innan vi skulle åka, tack för den pappa! Det var en pina att gå upp efter att ha kommit hem halv sex imorse (och då kan man ju tro att jag varit världens party animal som festat tills natten blivit morgon, nej, jag har suttit på jobbet hela natten, very fun!).


På tal om jobbet så sög det att jobba inatt, det enda jag hade att se fram emot var en halv brownie som jag glömde på jobbet i typ onsdags, det var jääätte smaskig (torr som fnöske).


Över och ut.

Everyday is running grey


Popsicle - Hey Princess



RSS 2.0