Vad E Det För Mode?

Skönt att komma hem och sova igår. Idag åkte mamma och jag och shoppade skor det va KUUL! :D På fredag är det pubkväll på jobbet och jag har fortfarande ångets över hur jag ska vara klädd, men har ju i alla fall fem dagar på mig att räkna ut det, bara att jag ska jobba alla dagar förutom fredag så blir ju lite knapert med tid va.

Hittade den här bilden idag! HAHA!! Fan va kul det var, eller vad säger du darl?




254729-36

Bye bye blondie!

Sitter på jobbet, orkar inte mer ORKAR seriöööst inte :'( vill hem till min egna säng och sova, sova, sova och sooova!

Var på möte på jobbet ikväll trodde det skulle vara i 1 timme varade ju för bövulen i 3 jäkla timmar! Men det var ganska intressant, vi delades in i grupper och skulle komma på bra och dåliga saker med växeln. Sen fick jag bli den som skulle redovisa allt vi kom på från vår grupp (grupp 4 om ngn är intresserad) sen när vi kom till dåliga saker skulle jag säga statistikhets så vart det "statistikhäst... häst... statistikhets". Gick inge vidare om man säger så :D


inte min morgon bara

Det är intressant när man:

1. Vaknar med dagens första mening "Det är inte sant!". Att det nu inte skulle vara sant att klockan faktiskt är 05.00 och dags att gå upp.

2. Upptäcker två små blåsjävlar så långt bak i munnen man kan komma, så exakt allt man gör (speciellt borsta tänderna) gör ont som in i satans!

3. Byter kläder/frisyr 15 gånger och varje gång man tittar i spegeln är det samma fula människa som möter en med sin trötta blick.

4. Precis har borstat tänderna och bestämt sig för att äta äpple. Väldigt intressant smak det där, speciellt när man inser att äppel förmodligen är rätt så gammalt eftersom man hittade det längst in i kylskåpet och inte har något tuggmotstånd över huvudtaget.

5. Ser morgonens första (eller förmodligen nattens sista) alkis vinglandes hemåt.

6. Blir övervakad av en mystisk man i en mystisk bil som han ställt mitt i en korsning, vad gör mannen där klockan sex på morgonen och varför i hela helvetet har han ställt bilen i korsningen???

7. Möter två thailändska kvinnor på vägen som har någon märklig klädkod: stövlar som går över knäna med klackar som gör att kvinnorna blir 5 gånger längre än vad dom egentligen är, korta kjolar och ingen jacka (det var ju för guds skull skitkallt ute!)

Grattis!

Good morning sunshine!

Känner mig mindre sunshine-ig idag, kan bero på antalet cider jag lyckades dricka upp igår. Men nog prat om min morgon..

Grattis vännen! :) Hoppas du mår bättre än mig idag och får världens bästa och soligaste födelsedag.

image35



fölsis

Kände att det var dags att skriva nu.

Imorrn ska vi ut, dricka massvis av alkoholhaltiga drycker och fira världens sötaste födelsedagsbarn. Nu är ju inte födelsedagen förns torsdag, men det räknas ju som torsdag efter klockan tolv så då får det bli ett himla firande!

GODMORGON!!

HAHA!! Nu känner jag mig genast mycket nöjdare och är riktigt glad att jag valde att jobba denna morgon, folk är såå roliga :) Dom där pastillerna har till och med börjat smaka riktigt gott!

Anledningen till denna glädjeyra är dessa människor som ringer klockan åtta på morgonen en lördagsmorgon. Fick två på raken som båda hade varit på topp igår, och mindes inte mycket av sin röjarkväll igår och hade tappat bort både det ena och det andra. En tjej hade lyckats blivit av med sin mammas kreditkort men kom inte riktigt ihåg var/när/hur och den andra var en kille som hade förlorat sin påse med en jacka och ett par shorts, min fråga är då om han satt med bara ben och bara en t-shirt eller linne på överkroppen, säkerligen inte, men synen är rolig. Och efter dessa samtal kan jag bara luta mig bak i min stol och skratta förnöjt medans jag klappar mig på magen!

Godmorgon

Fyfan! Vad gör jag uppe nu?! Helt galet, känns som jag måste vara den enda som går upp klockan 5 på en lördags morgon men nej nej det var fullt med morgonpigga människor på tunnelbanan jag tog för att ta mig till jobbet. När jag kom till rådmansgatan skulle jag vara lite snäll mot mig själv och köpa en ask läkerol på 7 eleven. Men jag hittade inga läkerol alls, dom var borta! Det jag hittade var extra pastilles lakrits/lime, lustig smak, men men, man kan väl prova. Det var något av det ÄCKLIGASTE jag ever smakat, vem jag frågar VEM har kommit på kombinationen lakrits och lime?! Serri kan det vara någon som tyckte smaken var njutningsfull när dom gjorde smaktestet, om dom nu överhuvudtaget gjorde något smaktest på dom där jävla pastillerna, och så var hela min morgon förstörd (hehe kanske va å överdriva att hela var det, men NÄSTAN!)

Gullipluttisen!

Ännu en trevlig jobbnatt, att folk inte kan behärska sig när dom druckit sprit (okej jag är verkligen inte rätt person att säga något om det saken.. men ändåååå). Ringde en übergullig kille som var mycket irriterad för en bil han försökte haffa på gatan inte stannade för honom, så han ringde självklart till mig och skulle beklaga sig. Efter mycket om och men så slutade samtalet såhär:


Han: Men tror du att jag nånsin kommer åka med er igen?

Jag: Ja jag är verkligen ledsen men jag kan fortfarande inte göra något åt saken, om du vill klaga får du ringa kundcenter.

Han: Aha men okej du är sånt här fnask.                       KLICK!


Vart ju nästan lite stött att han inte hängde kvar å hörde mina erbjudanden och priser... slutar om en kvart det ska bli skönt som faaan! Gonatt gott folk :)


RSS 2.0