nästan en hel vecka

Hejdå Stockholm! Idag drar jag till Arvika och det ska blir en jävla massa skönt :)

Igår fulgrät jag, asså riktigt jävla fulgråt! Inga små fina pärlor som rinner ner längst kinden, nej nej, det här var ögonen hopknycklade och kroppen i nån form av fosterställning, lät en massa gjorde jag också. Det bästa av allt var att jag hade maskara på mig och gned armarna i ögonen och sen i pannan så var ju svart i typ hela ansiktet. Så när jag skulle sminka av mig så började jag gråta över att jag såg så konstig ut sen grät jag över att jag var så himla röd och pluffsig i ansiktet, sen låg jag i soffan och grät om vart annat.

Jaja nog om det, nu ska jag duscha och se om det finns något mer onödigt att packa ner :D


senaste dagarna

Torsdag

Jobbjobbjobb.

Drar hem och slänger i mig kopiösa mängder mackor för att orka med teatern, vilket bara resulterar i magont.

Sen blire teater för hela slanten

"Maaarrrria vad görrr du härrrr?!" - Johanna lyckas få till göteborsk dialekt

Fredag

04.30 klockan ringer, dags att vakna!

Jobbar fram till klockan tio sen drar jag till skärholmen och köper skor för 1999, ångrar mig redan på väg ut ur affären.

Sen sussar jag tills klockan fyra nångång :)

Duscha fixa tills sig, prata med Darling, prata med syster, smink, tunnelbana, jag, Katta, Johanna och en massa alkohol, resultatet jag = jättefull.

Tunnbrödsrulle i väntan på tuben tillsammans med Katta, diskussion om hur det skulle vara att beställa taxi och sen åka typ hundra meter.

Lördag

Vaknar vid åtta och mår PECK! Somnar om.

Ligger i sängen och ojjar mig, tyckte otroligt synd om mig själv här.

Lyckas ta mig upp, Katta och jag presterar kebab och promenad, duktigt!

Jobbar hela natten lång var helt okej faktiskt "jag vill ha honom i min ficka".

Söndag

Sussat, lämnat tillbaka 1999kr-skorna, ätit god mat och hängt hemma resterande delen av kvällen, puh that's it!

onödigt

Oj vad den här dagen inte gett mycket. Möte på jobbet i tre timmar, ja jag höll på att somna ett ex antal gånger, det var inte så speciellt jätteintressant nej.

Imorn ska jag nog köpa pjux för över en 1000ing, men oj vad dom är snygga!

du skulle vilja glida som jag

Nu börjar det bli pengakris, tur att det bara är två dagar kvar till lön, är skyldig mamsen en massa cash så känns lite halvt sådär att mycket kommer gå åt till att pejja tillbaka, men men, what to do?

Idag ringde jobbet och frågade om jag ville jobba lite mer "ja tack!" sa jag, herregud pengaslyna.

Om en vecka är jag i Arvika, det ni! :) Längta längta!


Kent - Halka

JEDDA

I lördags vare 20års fest och allt vad det innebar och mycket där till om man säger så. Men jag hade så freaking roligt hela kvällen! Allt hade varit perfekt om inte någon hade fått för sig att jävlas, en hel del, kul.

Sen fick jag skrattpanik när vi kom fram till tuben och mötte hockeyfrillan, herregud! Sån inre kris asså!

Hockeyfrillan - "Aa jag bodde ju i Rågsved 1975-76-77"


HAHAHAHA!!

FRIDAY

Äntligen fredag! Bara för det bjussar jag på en bild, hoppas ni får ett gott skratt hörrni!


För det första ser jag ut att vara en kokt kräfta på typ 30 bast och för det andra kolla fyllan i dom där ögonen! Den är ju inte nådig, HAHAHA!!

arvika

Jag ska till Arvika!! :)

Den sista september åker jag, jag längtar redan! :D

onsdag

Nu ringde dom igen från jobbet! En timme till imorn ja tack! Vad sysslar jag med?

Btw The Rasmus, när kom dom tillbaka? HAHAHAHA!! Jag höll på att dö av garv när jag såg deras nya video, så fruktansvärt dålig!! Hohoho! Åh va dealen med att färga håret blondt när det ser ut som man har sockervadd på huvvet??

jaha då vare dags igen

Herregud!

Det ska bli pubkväll här på jobbet om några veckor, varje pubkväll har ett tema, som jag sagt tidigare. Och jisses amalia är det inte raggartema så säg, seriöst!

50-tals tema - Pubkväll
Glaumortema - Pubkväll
Raggartema - Växelfest
Elvistema - Pubkväll

och nu raggartema! Är det bara jag som börjar se nån form av röd tråd här? Är det för den där jävla elvisimitatören är billig som dom ska ha det här temat eller för att dom ska tjäna på att dom faktiskt köpte Marilyn Monroe dockan med tillhörande fläkt (ja så hennes klänning blåser sådär porrigt), eller för att det är billigare att bjuda på köörv me gööött mos istället för annan mat.

jisses

Tolat hjärnsläpp har jag fått, jisses.

Bemanningen på jobbet (dom som kirrar att det jobbar tillräckligt med folk när det behövs) har ringt/mailat och terrat mig både igår och idag, frågat om jag kan jobba lite längre på mina jobbpass och jag har tackat ja?! Sen när, herregud jag såg bara $$$ framför mig, bäst för mig själv att oktoberlönen blir bra..

Så från och med idag ska jag tre kvällar i rad jobba 9 och 8 timmars pass, vilket jag nästan aldrig gör (eftersom jag hatar att sitta på jobbet så länge), lycka till säger vi bara...


Coldplay - Viva La Vida

hypad

Ojoj jobba med lite nudlar i magen var ingen bra idé, seegt segt. Sen helt plötsligt blev jag biten av en trötthetsloppa, sådär bara PANG! trött! Då tänkte jag att "nemen det här funkar inte minsann" så jag tog rast, maratonsprang till sleven (mkt roligare att skriva så än seven eleven), medans jag pratade i telefon (jag är kvinna kan göra massa saker på en och samma gång) och köpte på mig alla sorters nödvändigheter jag tycktes behöva.

Twix
Center
Brownie
Red Bull

Jag vet hur socker fungerar, nu känner jag mig på topp men när det underbara söta tar slut kommer jag sakta men säkert dala mot tröttheten igen, därför jag köpte så mycket, inget ska stoppa mig ikväll!!

Juste har ett kilo avokado att smaska på också, har redan klämt i mig tre av nån underlig anledning (kan vara för att det är gott också).


Måndag

Så vare måndag igen. Känns som den här veckan bara kommer bestå av jobb, tur att lördagen blir partej i alla fall annars vet jag inte hur jag skulle klarat mig.

Känns som jag vill göra nån radikal förändring med mitt liv, flytta till lappland och ha en renflock, nånting bara..

tyrisk peber

Är på jobbet sitter helt ensam och öde i mitt lilla hörn.
 
För tillfället händer det inte mycket, men snart så då jävla då ska alla människor i hela stockholm ringa hit och det ska åka taxis av och det ska supas och det ska åkas ännu mer taxi och det ska efterfestas och det ska ringas taxi igen fast nu är det ingen som vet vilken adress dom är på och jag är absolut inte bitter över mitt jobb neeeeej neeej neeeeej neej neeej...

Godmorgon magistern!

Igår var en väldigt lugn kväll, kanske lite för lugn. Låg i soffan och kollade på fredagstv, jag var väääldigt trött efter att ha gått upp 04:15 på morgonen, mycket mer hände faktiskt inte igår.

Kunde inte somna sen fast jag var trött som en sate, så låg och rullade tummarna. Läste min gamla dagbok från högstadiet, det var iofs. väldigt roande, herregud! jag var sån tönt. Stava kunde jag inte heller, trodde man skulle kunna sånt när man var 13 men nejnej, skrev som en kratta...

Onsdag

Ouff, nu har jag sovit i nästan 11 timmar, känner mig utvilad :P Idag ska jag träffa Zandra och gå på promenad om vädret tillåter, kunde ju vara mer sol tycker jag.

Zandra är en gammal vän (aa hon är ju ett år yngre än mig men vi har känt varandra länge, om ni förstår) vi brukade hänga på landet back in the days, fånga grodor, mobba mördarsniglar (det är sant! vi hälde tonvis med grus på dom och kallade dom dumma saker, hahaha!), klä hennes katter i babyborn kläder, bada vareviga dag osv. osv.

Varför inte sluta det här inlägget med ett citat

"Jag är fortfarande lite kär..."

Jo tjena vi säger så!

fans jävla fan

I'm going CRAZY! Dom har ju ändrat hela jävla systemet på jobbet, kuul KUUUL!! Ingenting är ju som man är van vid, jag känner mig som en färsking som inte förstår sig på mycket...

sweet sound!

Asså! Ljudet på datorn bara vägrar att fungera, jag ooorkar inte, så fruktansvärt oteknisk! Vi har ett skåp här hemma (eller ett av många) där det ligger en massa crap, finns inte mycket i det skåpet av värde.

Lite av skåpets innehåll:

Skivor och grejs till vår första datorn, windows -95

Startpaket till vårat första bredband från chello

Minst 10 inspelade NBA basketmatcher från -88 -92 -94 osv.....

Olika bruksanvisningar för tvättmaskin, dvd, video, tv-apparater you name it

Link LS, golfspel för datorn, måste vara från -97 som nyast

Fem tusen kataloger från olika postorderföretag


Ja ni vet sånt som verkligen är VÄRT att samla på och jag vet att mitt i den här röran kommer jag att finna svaret!

Sjuk?

Godmorgon!

Har ont i halsen, har iofs. ont lite här och var i kroppen. Känner att jag inte har vaknat riktigt än, helt jävla grusig i ögonen och en massa sånt. Får gå och göra varm choklad och tycka lite synd om mig, för är jag påväg att bli förkyld är det faktiskt synd om mig!

Helgen som varit:

Fredag

Totalt ointressant dag, jobbar hela natten och blir pepprad med mess som sedan bara dör ut! Man kan ju inte sluta höra av sig, då blir jag ju orolig på riktigt.

Lördag

Vaknar. Duschar. Fixar mig. Sen bär det av på kräftskiva, herre mig je, har inte ätit kräftor på år och dar, hade ingen aning vad jag skulle göra med den lilla krabaten som låg på min tallrik, men sjukt snygg kräfthatt fick jag iaf.! Skoj var det också

 Bilden på min hatt, sjukt sexy!

Söndag

Tog mig hem utan att dö, spy eller några andra otrevligheter. Ligger i soffan heeela dan.

bästaste bästa

Kolla vad jag fick idag! :) Tack tack tack Darling!! Åh sånt här gör mig glad!




då vare klippt

En så kallad lugg.

OBS OBS OBS! På bilden har jag håret uppsatt så ni nu inte tror att jag klipp pottfrilla förfan...




trött!

TRÖTT! Jag är trött trött trött!!

Fan att man aldrig ska kunna sova.

Igår va en intressant dag :P en riktig äventyrsdag, jag var på ÅLAND! i typ 3 minuter men det är i alla fall något :)

Nu sitter jag på jobbet och slutar om 2 timmar, det är helt olidligt! HELT! Seriöt jag är så trööött :( buuhuu.. Imorn ska jag klippa mig, klippa av hela skiten vore skönt men inte så snyggt, man skulle varit kille, kunna snagga sig men ändå se sjukt sexig ut, det vore något det.

norrland


"I am laing on the bed wen some mother fucker com and shut my in the head"


För hur många år sen som helst (tror det var 3år sen) var vi i norrland å min lilla sysselyssling (som då var 13 bast) kläckte ur sig detta.

Gud vad jag längtar att åka dit ibland, får dra med mig mammis nästa sommar :)

RSS 2.0