ARVIKA

Här är lite av vad som komma skall:

Timo Räisinen
Slagsmålsklubben
Håkan Hellström
Kate Nash
The Kooks
Robyn
Slayer
Lykke Li
Hardcore Superstar
The Hellacopters
Kent
Tingsek
Looptroop
Death Cab For Cutie
Hot Chip

Det kommer nog bli bra. Lite panik över vad jag måste packa, vad kan behövas? Typ tandborste och rena underkläder? Slipper ju i alla fall bo i tält :)

drunkenmonkey


Fan att man inte kan supa ikväll asså.




PLAYAHEAD!

Hahaha! Jag har en fejk-playahead där brukar jag logga in och kika på alla små fjortisar, hoho det är grymmen roligt ska ni veta! Alla små skitungar som man minns som snoriga, smutsiga och kladdiga har nu vuxit upp och blivit helfjortisar! HAHAHA!!

"Jaag eeelskar er tjejjjer! Ni är dom ända för mig!" - Inte ens stava kan dom små stackarna.

Massvis med bilder har dom också "jag i badrumsspegeln" "jag ligger i sängen och myser" "åh tjejer jag älskar er! ni är mitt allt!" och på alla bilder porrplutar dom med läpparna och spänner mansikt upp ögonen. Bilderna från festen i lördags finns också där, såklart, dööh! "Jag och Stoffe i soffan hahaha!!" "Nattis har däckat! :D" Och så posar alla grymt mycket och alltid hållandes hårt fulspriten.

Undra varför det heter playahead btw, fulare namn får man ju leta efter...


"det va ju citylife"

Jag har en rosa Hello Kitty telefon! Tack Johannavännen! :)



RHCP - Other Side

Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?

Inatt skare jobbas, hur kul är inte det på en skala, lönehelg, skit också.

KRYSSNING

Ojojojoj hemma igen, eller kom hem för två dagar sen men whatever.

Kryssningen var galet kul, efter ett intag av typ 5 gin long drinks för många var man i alla fall glad i hatten. Kvällen bestod av kräftskiveplanering, musikspelande, snack med ryssar, dans, dans, dans och mycket mer! Jag fick för övrigt en knäpp och skulle upp på däck och kolla soluppgången, helt barfota och med kläderna på sne begav jag mig för att titta på solljuset, sen drog jag in till restaurangen och köpte en räkmacka, satt där helt wasted bland en massa barnfamiljer som tittade snett.




Aj lav jo!




Mañana mañana

Nä nu drar jag, vi hörs kanske imorn!

"som är kukigt kåta i varandra"

Så trött så jättetrött. Kunde inte sova inatt, låg och lyssnade på regnet och läste min dagbok. Hahaha fyfan vad jag är rolig, har skrivit en sida när jag kommit hem från krogen, helt jävla oläsligt, detta kunde jag dock tyda: "Jävla fitt horor! Jag är ledsen, arg och FULL!" Ja satan det var underhållande att läsa :P Kan bli att jag använder lite grova ord, men det gör det hela bara roligare.

TYPISK SÖNDAG

Idag har varit en riktig riktig söndag, enda gången jag gått utanför dörren har varit för att köpa pizza.
 
Inatt jobbades det, inte så jävla intensivt för mig och Katta iofs. det var tydligen ingen som ville åka bil igår, soooft tänkte vi och knaprade chirre som slutade i akut magont. Kom hem halv sex imorse, solen sken, fick riktig ångest över att man nu skulle sova när solen sken så starkt, fick nästan lust att lägga mig i gräset och sola (är sjukligt blek också).

Idag vare planerat att jag skulle fika men den vart inställd (är jag förvånad? nej) så jag har legat i soffan typ hela dagen, gjorde ett tappert försök att städa mitt rum som slutade med att det nu ser värre ut än när jag började, usch.

Men men, nu blire inget jobb på ett tag, ska försöka hinna med att träna lite imorn, sen träffa Darl och göra av med pengar. På tisdag flyr jag landet (räknas en 24timmars kryssning som att fly landet? ja) det ska bli skojs! Ser fram emot den här veckan en massa!

Sorry Pillan det var inte meningen

Undrar hur många av sveriges befolkning som vaknar upp med ångest idag. Vart kanske lite mycket igår? Kollade grannarna snett när du skulle utföra magdans i vardagsrumssoffan eller råkade du hångla med Micke som egentligen är din bästa kompis Pillans pojkvän. Ja midsommar är väl känt för att medföra kopiösa mängder alkohol och det slutar ju inte alltid som man tänkt sig.

Det var faktiskt lugnt på jobbet, inte värre än en vanlig lönelördag och imorse vaknade jag och kände mig som en utsövd prinsessa.

Det här var min prinsessfrukost:



Nej det är ingen gula på äggen för äggula smakar PECK!

Ikväll blire lite mer jobb, antar att folk inte är så intresserade av att festa och åka en massa med taxi ikväll så kommer nog bli lugnt.

hejsan kitty

Idag har jag lagt mina pengar på:

MER med apelsinsmak (dagens första köp)

En till MER med apelsinsmak (dagens bästa köp, den är ju så goooo')

Lite naturgodis (dagens onödigaste köp, som jag knappt ätit något av)

Hello Kitty-plåster (dagens impulsköp, och näst bästa köp :)

Ben and Jerry's Wich glass (dagens dyraste köp definitivt)

Hot Bite korv från Seven Eleven (dagens middag)

Göteborgs Rapé (dagens enda köp som inte var till mig)


ångest

Jag har fan ångest, vill inte jobba, vill inte, vill inte! Vill bara ligga och sussa, mina små ögon känns så jättetunga just nu. Sov för en timme sen det var nice! Höll på att stänga av alarmet i sömnen, undra vad dom på jobbet skulle säga om jag inte dök upp där vid elva så ringde dom och jag svarar men sömndrucken raspig röst "hallååå" , skulle nog bli ett jävla hallaballo i alla fall.

Snart är det kryssning och det ser jag fram emot :)

LUGGEN

Aldrig förstått mig på grejen med en riktigt kort lugg, en som typ är en centimeter, knasigt det där. Skulle jag passa? Ser sådär skönt manisk ut också xD





idag ska alla supa förutom lilla issebelle

Taxi Sthlm Isabelle

Heeeej Isseebelle!


Fruktansvärt seg idag, kom hem för inte alls längesen. Igår var det smått ölpimplande och någon form av filmkväll fast halva sällskapet sov.

Idag är det ju midsommar, förra året var jag på Rhodos och det var fri bar fram till 24, jag vart full. Året innan dess skulle jag och Darl försöka dra ihop ett gäng och tälta det gick väl sisådär, hon, jag och hennes lillesyrra tältade på hennes tomt, men mysigt var det i alla fall. Alla andra år har man väl hängt på landet och proppat i sig godis och badat och gjort en massa andra sommriga grejer. Men i år ja då ska jag jobba, hur värdelöst är inte det.

SKANK

- Ursäkta vart har du köpt din sjal?

- SKANK!



"Jag skulle titta, jag trodde jag tittade"

Nått i den visan var det i alla fall... :D


Jobb jobb jobb

På jobbet, som vanligt, undrar om jag egentligen har nått annat liv förutom det, usch.

Igår var Darl på besök hos mig och vi blandade en massa cosmopolitan, tände oändligt många ljus och satt på balkongen och snattrade :)

Om en vecka äre kryssning! Haha galet kul jue :D


fruktansvärt mycket bitterfitta

Ruskigt seg dag, inatt kom jag hem vid halv fem, fick förövrigt åka med världens störigaste chaufför som inte gjorde något annat än att gnälla, gnälla, gnälla och hmm känns som jag glömde något.. juste GNÄLLA!! Helt seriöst hur kan en människa vara så gnällig, skaffa ett annat yrke om det inte passar, vafan ska jag göra åt saken, gubbjävel!

Inatt blir det jobb igen 22-05, förstår inte hur jag lyckas jobba natt varenda gång sverige ska spela, om dom vinner igen blir det nog en del att göra, kul..

om du är jonatan kan jag vara skorpan.

Herreguud! Jag håller fanimig på att somna, satan i helvete! Jag ska ju jobba till klockan 4, vad är det för jävla påhitt, jag gick upp 09.00 imorse, vad är DET för jävla påhitt?! Det här kommer aldrig fungera, jag är så totalt okoncentrerad som man bara kan bli, min kropp är liksom här men hjärnan den är fan nånstans i nangijala det är lite "jag ser ljuset"-moment över det hela.

2-0

Måsen Isabelle 2-0, rätt ska vara rätt, och den andra gången var jag tvungen att ducka hur fånigt kan inte det ha sett ut?


okej måsen du vinner! den här gången

Jag är tamefanimig livrädd, för en måsjävel! Jag går omvägar till tuben för att slippa korsa måsens väg, den är med största sannolikhet psykiskt sjuk eller något. Inväntar att någon människa ska komma sen går det till attack, släpper en inte med blicken, herregud alltså.

Måsen Isabelle 1-0

what the flip!

Otrevliga jävla *könsord*-pucko!

Jag:
Taxi Sthlm Isabelle.

Kund: En bil till stureplaaan!!

Jag: Vi har tyvärr inga lediga bilar där just nu så du får återkomma..

Kund: Det har ni ju visst!

Jag: Nej det har vi inte.

Kund: Men hur hade du tänkt dig att jag skulle kunna komma hem då?!

Hatar att jag måste låta som värsta bitterfittan när jag jobbar, skulle vilja säga att jag skiter fullständigt i hur man tar sig hem, det skulle han väl fan tänkt på tidigare gaystjärt! Visst är det väl kul att Sverige vann men måste folk dricka sig apraka för det?


20-05

Är redan trött, REDAN! Jag ska jobba till klockan 05.00! (haha ser framför mig hur jag frustrerad och rabiat skriker ut dessa meningar) Asså vad är det här för påhitt? Ischko pischko!


Papa Roach - Forever

mareld

I sommar ja då jävlar! :) Lars here I come! <3




Hey hey hey umbadaba yeeah yeeah!

Igår var mysigt, hoppas det blir fler sånna kvällar! :)

Funtade på att träna idag men orkar seriöst inte, får bli imorn eller någon annan dag istället. Ska nog ge mig i kast med balkongen istället.


Dagens låt

Caramell - Om Du Var Min

"Kan inte tänka på annat än bara dig tjolahopptjolahej!"


Martin Timell typ.

Hemkommen från Zandras mottagning (det var asnice) och vad gjorde jag om inte gick med bestämda steg mot balkongen och började städa. Stoppade ner gamla krukshit och annat skräp (typ löv, det ligger fanimig löv från 95 på våran balkong) i påsar. Sen började skrubbandet, igen har riktigt brytt sig om att göra något med våran balkong eftersom det bara är en gnutta sol på den på morgonen, därav att det växer mossa (!) på betonggolvet. Men det stoppar inte mig, ska införskaffa lite sköna ljuslyktor osv. så skaru se att det blir myspys!


Super Mario <3

Kunde inte somna inatt när jag kommit hem från jobbet. I mitt lilla huvud snurrade jag runt i Super Mario och var Yoshi, la upp en massa strategier hur jag skulle vinna mot jättepingvinen på isbanan. Tills slut blev jag nästan galen på mig själv så jag satte på spelet och visst fan vann jag! Yeah!


image133

fyfan vad vi är bra

Idag är det ett år sen jag tog studenten och jag skulle gärna göra om det igen och igen och igen! Fyfan vad roligt det var!

Idag ska jag på en studentmottagning :) Hoppas hon får det lika skojsigt som jag hade det :P

det där med stolpiller

Jag har aldrig varit ett fan av att föra in något i min rumpa, det känns liksom mer naturligt att det ska komma ut än in. Jag har mörka barndomsminnen från när man var sjukt och rumptermometern åkte fram, aldrig asså aldrig att jag ska utsätta mina ungar för det! Sen så fick jag ju körtelfeber för snart två år sen dvs. mina halsmandlar blev så svullna så jag inte fick ner något den naturliga vägen. Jag blev inlagd på sjukan och fick dropp, ingen mer med det tänkte jag, men så skulle jag såklart få smärtstillande och eftersom jag inte kunde svälja något (inte ens vatten eller mitt eget saliv, fräscht jag vet) så var ju stolpiller det enda alternativet, 3 gånger om dan varje dag. Om det inte var nog med det frågade dom om jag ville ha hjälp!! What the frip! Nä där övertog min stolthet om det var någon som skulle göra det där så var det fan jag själv!

det där med ungdomsmottangingen

Ringde ungdomsmottangingen alldeles nyss, skulle boka en tid. Fick en 8.30 på onsdag, jag tänkte att det funkar fan finfint eftersom det verkade vara en lucka i min kalender där, men sen att jag jobbar 20-05 på tisdag ja det tänkte jag fanimig inte på! Så jag kommer ju att sitta där som en avdankad tjackis och försöka föra ett samtal. Det ska bli kul att se hur detta slutar!

2734


Fick skatteåterbäringen idag, yiiihooo!

Ja nu jävlar :D

stay drunk all the time

Så fruktansvärt trött i varenda muskel :P

Snart bär det av till stan för att möta Darl

Längtar till Arvikafestivalen, hoppas det blir bättre än vad jag förväntar mig :D





"I'm goin' where the water tastes like wine, we can jump in the water and stay drunk all the time"

Kan nog bli sommarens låt

Canned Heat - Going Up The Country

Lite LSD på det å det blir kanoners. Håkan H har i och för sig gjort en schysst version av den Zigenarliv Dreamin heter det :)

"I'm just buzzed"

Jag har kollat på "The Landlord" med Will Ferrell typ tusen gånger nu och den är fan lika rolig varje gång! :D




Men lilla vännen

22 maj kl. 02:31
"Ja vet, efterbliven.. Vill va mig nu. Kan ta en taxi?"


HAHAHA!! I mina tråkiga stunder tar jag fram det här sms:et och då skrattar jag gott, hohoho!

Vill va mig nu? Vad kan personen i fråga menat med det? Full? Oh ja! Desperat? Jajamensan!

What?


image132

"Det är första måndagen i månaden!!"

Idag har varit en sjuktskönsoligslapp-dag.

Hoppas man fått lite färg också.

Men men imorn är det gymmet och biffa till musklerna som gäller, det ska bli härligt :)

RSS 2.0