En vecka på Rhodos :)

Heeeemma! Har iof. varit hemma i 5 dagar men men. Har nu tagit mitt förnuft till fånga för att skriva några rader om min vistelse på Rhodos.

Planet skulle lyfta kvart över sex på söndags morgonen så jag tog mitt pick och pack hem till Alex på lördags kvällen. Vi kom överens om att det va oerhört onödigt att sova när vi ändå skulle åka vid 3. Bara det att vi hittade absolut inget att göra, nu i efterhand känns det som om det va lätt som en plätt att fördriva dom där timmarna men vill jag minnas riktigt ordentligt kändes det olidligt :P tur att jag hade så bra sällskap :)
Till sist satt vi där i bilen på väg mot Arlanda och solen var på väg upp, riktigt vacker ska jag säga. När vi väl kom dit och hade checkat in var absolut ingenting öppet, heldött. Vi hittade våra resechompisar och rätt vare va satt vi där på planet påväg till Rhodos.

Hela veckan bestod av alkoholförtärande (till största del) och lite sol, själv låg vid poolen nån av dagarna å brände mig så in åt helskottan (okej så farligt var det inte, men nästan)

Midsommarafton vart hejdundrans partajande, vi köpte biljetter till midsommarfest med gratis sprit fram till tolv, kan sänga så mycket som att jag behövde verkligen ingen mer sprit efter klockan tolv.

Här har jag också några bilder att bjuda på:









Måste påpeka hur crazy schmazy jag ser ut på femte bilden. Sjätte bilden: Och helt på riktigt vafan ere för folk som använder sånna där skyltdockor ser komplett galen ut. Fick en liten överraskning på balkongen en av dagarna gick halvt i skiten också :) (inga namn nämnda!)

Hasta la vista Sverige!



Håller på å packar för fullt är helt över paranoid att jag ska ha glömt något. Kommer antagligen sluta med att man knappt använder hälften av det man tagit med sig. Helt rädd för att det ska bli övervikt så får man betala med massa shit för det oxå, gaaah va jobbigt! Nej nu måste jag försöka tänka positivt om ett dygn har jag vart på Rhodos i 4 timmar och förhoppningsvis är det fucking lovely!


Land down under, always!

image6
image7image9



Igår vare sprit och jordgubbar som gällde för mig å Äläx :) När familjen åker bort åker spriten fram!

Ägnade oss åt nattliga aktiviteter som fotboll och rundtur i förorten. 
Idag blev det lite baksmälla och pengaväxling, snart är vi på Rhodos babe! GAAH!!

Tandsten

Tandläkaren imorrse var där max tio minuter, kändes oerhört onödigt att gå upp tidigt för att ha en främling som pillar i ens mun halv nio på morgonen för att säga att allt ser bra ut.

Åkte sen med Alex å tömde skåpet i skolan, kommer sakna skolan :( lite ledsamt..

Sen vare picnic med teatern, kunde inte valt en mer passande kväll för att sitta ute, kändes fan som minus 7 grader, tur att vi fick gå in å värma oss sen och tur att dom inte hade slösat med korven, fanns fan korv till 16 afrikanska byar, minst! Men innan vi gick in passades det på att fotas en massa, tyckte om idén "posa som om det vore ett frittfall kort", fint att det typ bara var jag och Johanna som joinade den idén, såg ut som desperate wannabees och töntigaste i världen :) jag gillar det. Men bäst va nog ändå att Madde såg ut som en retarded teaterfröken på över hälften av bilderna :P bästa ever! Känns lite tråkigt att massa ska sluta å flytta kors å tvärs, i'm sure gonna miss ya!!

Miras berättade hur han hanterade en jobbig tjej, bara att ingen förstod:

"Sen tog jag ut henne i skogen"
"Men vad gjorde du med henne i skogen?!"

image5
Vilka är dom där hetingarna i bakrunden??


"You are barely on my mind, saying goodbye sure takes time"

Tribute to Linn - Anna Therheim

kiss me so sweet and so soft

Ska till tandis imorrn det suger balle... klockan 08.20...

Sög att gå upp sex imorrse oxå, fiifan!!

Ska nog börja packa snart så jag kan få något ljus i mitt liv, usch..

snart så!

Nu har nedräkningen veeerkligen börjat! RHODOS! Planet lyfter om fem dagar och tio timmar!!

Hur underbart är inte det på en skala...

I helgen va jag å Äläx å shoppade loss inför den stora resan :D införskaffade ny bikini, cyklop och undervattenskamera så jag är mer än redo, hell yeah!

Rhodos here we come :) <3

let me introduce you to my friend

Har skaffat mig en ny sängkamrat. Han heter Knodden och är brun, vi kramas varje natt :) Han ser lite tjurig ut men för det mesta är han snäll och så bits han inte heller.




image15        image14
Jag och Knodden chillar framför tv:n xD                                      Knodden tare lungt i sängen

för jag har tagit studenten!

Innan


image12



Efter


image13



5/6 -07

Okej så flak är the best thing ever!!
Kom hem en timme försent än vad jag skulle, ramlade av tuben och luktade smaksens. Såg lagomt förjävlig ut också. Men shit va kul vi hade det! STUDENTEN! <3

en fransk hälsning till era franska ballar...

Shit pommes har uppspel på teatern imorrn, sååå, det kommer ju gå.... KÄPPRÄTT ÅT HELVETE!
Blir ju knappt nånting rätt när vi repar, men men jag å Benvo rockar gärnet iaf. eller vad säger du min homsexuelle vän?

Studenten om tre dagar också, känns lite overkligt men skoj i alla fall :)

Vad har mer hänt i mitt liv, hm... inte mycket var på sista studentskivan i torsdags sådeså!

RSS 2.0