"Gå och ställ dig sist i kön.... hörde du!!"

PANIIIK! Har klippt sönder min prinsessklänning! Fast tror den vart mycket finare nu, anledningen är att jag ska fira lilla nyårsafton imorgon, eftersom det inte blir så mycket firande på nyår för oss som jobbar då :(

Idag skulle jag betala hyran (eftersom mamma är borta och inte han få räkningen innan hon åkte). Jag drog till svensk kassaservice och tog en nummerlapp, 100 pers före mig i kön yeeeah! tänkte jag då, så det tog ju sin lilla tid att vänta på det där. Annars har den inte hänt mycket idag, har bakat för att ta med efterrätt imorrn, städad en massa och tagit ett skumbad. Näe nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla Little Britain...

Hejpa!

"MEN JAG HAR STERILISEEEERAT MIG!"

Gomorron gott folk!

Har inte mycket att göra, Alex ligger och sover och jag är pigg som bara den. Har nämligen haft finfrämmande här hos mig två kvällar i rad nu när jag vart heeeeelt ensam hemma (mamma i thailand och syster i båstad). Bjöd över Alex för att mina kvällar skulle bli mindre ensamma och mer roliga :) och hon kom och joina mig! Vi har varit grymt duktiga kockar och lagat mat båda kvällarna samt dessert igår :P I onsdags kollade vi på "tomten är far till alla barnen" satans längesen jag såg den men den är fan lika rolig fortfarande. Näe ska nog göra lite frulle nu!

See ya!


kan man tvinga fram julkänsla?

Kändes som gårdagen aldrig skulle ta slut jobbade från kvart i åtta på morgonen tills fem, isch, kändes som jag skulle somna hela tiden.

Snart ska jag dra iväg och träffa Alex, vi ska införskaffa lite julklappar. Jag börjar få lite smått panik, jul om fem dagar och jag har ingen julkänsla, har bakat pepparkakor, står en massa julpynt hemma och ändå känns ingenting!

Har planerat att bli klar med julklappsinköpen idag annars blir det jävligt stressigt jobbar alla dagar förutom söndag, så hoppas jag blir klar idag. Ska också vara kulturell idag! :) Jag och syster ska först äta middag i stan och sen på stadsteatern och se figaros bröllop.



254729-43 Har inte bokat biljett än, men räkna med att jag SKA vara där!!


raggarsväng!

Vart en hejdundrans kväll i lördags! Började hos darl där vi (darl, madde och jag) blandade en sjuhelsikes grogg, sen missade vi bussen och fick ta tunnelbanan då det bar av till hötorget. Hade bestämt oss för att gå till Galway's men det var en väldigt kort visit för att sedan dra ut på kungsgatan och se en himla massa raggarbilar dra runt, då hände något väldigt spontant vi sprang fram och frågade och vi fick hoppa in och det fick vi ju.

Nu händer något väldigt pinsamt. Jag ska på ett coolt sätt hoppa in i bilen (som är en cabriolet), jag är något förfriskad, bilen rullar sakta sakta, vi är verkligen mitt inne i stan, det är jääättemycket folk och var gör jag inte om RAMLAR! nån typ av slow motion ramling där jag har ena foten halvt inne i bilen och ligger mitt på gatan, det måste ju sett ofantligt roligt ut, kände mig i alla fall som världens fjant.

Kommer till sist in i bilen och vi åker iväg på en raggarsväng. Sen drar vi vidare (utan raggarbilen) till gamla stan och festar vidare natten lång!

Arvika tur & retur.

Om en månad ska min kära syster flytta ifrån mig och mamma, för alltid! Till Arvika bär flyttlasset denna gång och i måndags skulle vi flytta alla hennes grejer som stått i ett gammalt förråd i ett och ett halvt år. Till hjälp hade hon mig och sin egen karl, planen var att vi skulle hämta ut en hyrbil vid klockan 13.00 och komma iväg vid 14.00.

#1 Hämta bilen på OKQ8

Börjar bra, tog iof. ofantligt lång tid trots att det var 4 som jobbade och vi dom enda i affären för tillfället. Sen ska vi åka hem för att lämna bilen vi körde dit med för att sedan ta skåpbilen upp till förrådet och lassa grejor. Men när vi börjar åka är det nå vajsing på oljelampan så vi får åka tillbaka till macken för att fylla på skiten. Nu var nog klockan runt halv kvart i två dvs. vi hade bara ca. 15-30 min på oss att lassa på grejer om vi skulle hålla oss till tidsplanen.

#2 Förrådet

Här borde vi ju anat att vi kunde så gott som skippa tidsplanen. I förrådet fans det bland annat två blytunga soffor som stod längst in och skulle först in i bilen, vi fick alltså börja med att röja undan allt annat som stog i vägen för att komma in, det var ju lite knepigt att flytta sofforna eftersom dom vägde gud vet vad. När vi var klara i förrådet var alla blötare än östersjön (för det var ju såklart hällregn) och det var mörkt som natten ute.

#3 Hemma

Alla saker från förrådet skulle inte med till Arvika, så vi skulle åka hem och ställa in massa flyttlådor i hennes rum, men jag fick uppdraget att göra matsäck till oss alla medans dom bar. När allt bärande var klart och matsäcken nedpackad, åt vi lite sen bar det av. Vid det här lager var klockan 17.00.

#4 Bilfärden

Vi hann inte ens komma utanför Stockholms kommun innan jag och Therese drog igång musiken och sjöng med för fulla muggar, undrar var Gustav (Thereses karl) som var chaufför för resan tyckte om det. Det vart tre stopp, en där vi gick på toa och åt matsäck, en där vi gick på toa och handlade och en där vi inte gick på toa men köpte med oss donken mat. Hela resan tog ca. 5 timmar.

#5 Arvika

Nu var vi framme och Gustavs kompis skulle hjälpa oss att bära (framförallt sofforna). Det var en del gnäll i trappuppgången när första soffan skulle upp, sen informerade vi honom att det fanns en till soffa där nere som var lika stor. Jag har nog aldrig varit tvungen att skratta så mycket åt två män som ska bära en soffa :D! Till slut var i alla fall allt på plats och dom skulle bara köra iväg och lämna en hylla på Gustavs skola, så jag la mig ner i sängen och glodde tv tills dom var tillbaka.


Jag sov asdåligt den natten för jag visste att jag skulle upp kvart i sju på morgonen för flyttbilen var ju tvungen att vara tillbaka i Stockholm vid ett igen. Då var det bara jag och Therese som åkte och hon som var chaufför, den resan tog dock bara 4 timmar och en kvart....


RSS 2.0